25.6 C
Athens
Monday, May 20, 2024
More

    Νέο «θύμα» στη λίστα του Ράμσεϊ

     Άλλο ένα θύμα στη λίστα του Άαρον Ράμσεϊ.

     

    Ο πάικτης της Άρσεναλ σχεδόν κάθε φορά που σκοράρει, φέρνει κι έναν θάνατο ενός διασήμου. Αυτή τη φορά «θύμα» του ο Άλαν Ρίκμαν. Ο γνωστός σε όλους μας, από τις ταινίες του Χάρι Πόττερ, καθηγητής Σνέιπ.

    Κατά συρροήν «δολοφόνος» αποδεικνύεται ο Άαρον Ράμσεϊ , με τη λίστα των διασήμων που πεθαίνουν κάθε φορά που σκοράρει να μεγαλώνει συνεχώς.

    Η ιστορία και η καταγραφή των συμβάντων ξεκινάει το 2011. Πρώτο του θύμα ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος δολοφονήθηκε μια μέρα μετά το γκολ του Ράμσεϊ στο «Έμιρεϊτς» εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Στη συνέχεια ο Ράμσεϊ σκόραρε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κατά της Τότεναμ και σε λιγότερο από 72 ώρες, πέθανε ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς, στα 56 του χρόνια.

    Αργότερα και σε μικρό χρονικό διάστημα απο το γκολ του κατά της Τότεναμ, σκοράρει εναντίον της Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η συνέχει γνωστή πια και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Το θύμα του αυτή τη φορά ο Στρατηγός Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτης της Λιβύης,ο οποίος σκοτώθηκε από επαναστάτες.

    Το Φεβρουάριο του 2012, ο 21χρονος πια Ράμσεϊ, σκοράρει έναν πανέμορφο τέρμα κατά της Σάντερλαντ. Μερικές ώρες μετά από αυτό το γκολ, αφήνει την τελευταία της πνοή η απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής, Γουίτνεϊ Χιούστον.

    Το Νοέμβριο του 2013 χτυπάει ξανά με δυο γκολ εναντίον της Κάρντιφ για την Πρέμιερ Λιγκ. Θύμα του αυτή τη φορά ο αγαπημένος σε όλους από τις ταινίες ταχύτητας «Fast and Furious», Πολ Γουόκερ, που πεθάνε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

    Και ο αριθμός μεγαλώνει. Τον Αύγουστο του 2014 πετυχαίνει γκολ κατά της Μάντσεστερ Σίτυ και λίγο αργότερα βρίσκεται νεκρός ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς,ο οποίος αυτοκτόνησε με τη ζώνη του.

    Ο «Θεριστής» Ράμσεϊ δε σταμάτησε εκεί όμως. Επόμενο του γκολ εναντίον της Έβερτον στην ισοπαλία με 2-2. Στη συνέχεια πέθανε ο Σερ Ρίτσαρντ Αττένμπορο,που είχε παίξει στο Γκάντι και στο Τζουράσικ Παρκ.

    Στις 9 Ιανουαρίου του 2016 σκόραρε εναντίον της Σάντερλαντ και την επόμενη μέρα ακριβώς εξέπνευσε ο Ντέιβιντ Μπάουι.

    Και τελευταίο του θύμα ο Άλαν Ρίκμαν. Ο Ράμσεϊ σκόραρε χθες στο Άνφιλντ στην ισοπαλία με 3-3 και σήμερα, την επόμενη μέρα κιόλας, ο Άλαν Ρίκμαν άφησε την τελευταία του πνοή. Δύο χτυπήματα σε μια εβδομάδα. Καθόλου άσχημε (Χ)Άαρον Ράμσεϊ.

    Δόξα τω Θεώ στην Άρσεναλ υπάρχουν οι Αλέξις Σάντσεζ και Ολιβιέ Ζιρού οι οποίοι έχουν τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα κι έτσι δε σκοράρει συχνά ο Άαρον Ράμσεϊ!!!

     

    Ανδρέας Κατσάνης

     

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα