22.5 C
Athens
Tuesday, May 21, 2024
More

    Επίθεση με βιτριόλι: Μέχρι και πομπό παρακολούθησης ήθελε να αγοράσει η 35χρονη

     Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία της 35χρονης ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Η κατηγορούμενη έφθασε στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 9.30 το πρωί.Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της παρουσιάστηκε στις ανακριτικές αρχές η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα την 20ή Μαΐου.

    Η φερόμενης δράστις έφθασε στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 9.30 το πρωί, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.Μάλιστα, το πρόσωπό της ήταν πλήρως καλυμμένο, ενώ φορούσε μαύρα ρούχα.Την ίδια ώρα, πάντως, η 35χρονη εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα «χαρτιά» της, αρνούμενη να αποκαλύψει το οτιδήποτε ακόμη και συνήγορο υπεράσπισης, Σάκη Κεχαγιόγλου.

    «Εγώ τη συμβούλευσα να πει την αλήθεια γιατί προκύπτει από τη δικογραφία εμπλοκή της στην υπόθεση, δεν λέω ενοχή της, εμπλοκή της κατά κάποιον τρόπο, οπότε η καλύτερη υπεράσπιση είναι η αλήθεια. Εάν το έπραξε, να πει γιατί το έπραξε, ποια ήταν τα κίνητρά της ώστε να μπορέσω εγώ να αναδείξω αυτά τα κίνητρα και να τη βοηθήσω με τις συμβουλές μου» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

    Τόνισε δε ότι η 35χρονη αρνείται να φάει και παραμένει άυπνη για τέταρτο 24ωρο. «Η σωματική και ψυχολογική της κατάσταση είναι ήδη επιβαρυμένη».Παράλληλα, ο κ. Κεχαγιόγλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει ψυχολογική εξέταση της φερόμενης δράστιδος.
     
    Τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει και θα τεθούν από τον ανακριτή είναι τα εξής: 

    • Πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι
    • Γιατί είχε στην τσάντα της περούκα και τηλεκάρτα
    • Ποια ήταν η σχέση της με την Ιωάννα
    • Ποια η σχέση της με τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της
    • Εάν παρακολουθούσε το θύμα από τον Ιανουάριο
    • Γιατί είχε fake προφίλ στο Facebook

    H 35χρονη φαίνεται ότι είχε βάλει GPS TRACKER στο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Όπως ανακάλυψαν οι διωκτικές Αρχές, στο κινητό της είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού. Με αυτήν πιθανότατα παρακολοθούσε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Πάντως, οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα.

    Επίσης, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει ότι, εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί  της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται  στη δικογραφία.

    Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. 

    Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε». Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…». Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.  

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα