19 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα νέα της showbiz σε ποτπουρί

    Το Σαββατοκύριακο που πέρασε άλλοι εργάζονταν και άλλοι διασκέδαζαν στηρίζοντας όσους εργάζονταν..Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Teatro  όπου εμφανίζονται η Πάολα , ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Φουρέϊρα . Επέλεξε λοιπόν το πρόγραμμα αυτό για να διασκεδάσει παρέα με το σχεδιαστικό δίδυμο των MiRo  και στενούς της φίλους , που φυσικά άκουσαν και την ίδια αφού η Πάολα της έδωσε το μικρόφωνο για να απολαύσει λίγο Δέσποινα .

    Δεν είδαμε κάπου συγκεκριμένα ούτε την Κατερίνα Καινούριου ούτε τον πρώην σύντροφό της μάλλον κάνουν την αυτοκριτική τους είναι η γνωστή περίοδος και αναμένουν να περάσει το τραύμα του χωρισμού από την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει βόλτες με το παιδάκι του σε πάρκα mall  και όπου υπάρχει ενδιαφέρον για κοινή παρέα μπαμπά γιού .

    Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά σαν ανέλπιστη θα έλεγα της Ελένης Μενεγάκη όταν την περασμένη εβδομάδα είχε καλεσμένη την Καλιμούκου στην εκπομπή της . Ποιος όμως ήξερε και δεν μίλαγε ότι πλέον είναι νυφούλα της . Στο περίπου δηλαδή , είναι η σχέση του αδερφού της Θοδωρή και μάλιστα όλοι γνωρίζουμε πόση αδυναμία έχει η Ελένη στον αδερφό της άρα κατά συνέπεια και στην αγαπημένη του .

    Αλλά έχουμε και δικαστικές διαμάχες γιαυτό ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε ον κάμερα δημόσια δηλαδή να αποσύρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την αγωγή της και να του κάνει και δώρο ενόψει Χριστουγέννων .

    Τώρα ο πρώην της Ναταλίας , ο νεαρός ηθοποιός Ιωάννου είναι μαζί με την νεαρή Χοψωνίδου δεν το κρύβουν αντίθετα συγκατοίκησαν ήδη . Κανέναν δεν άφησε αδιάφορο το : Κοιμάται καλύτερα όποιος κοιμάται σε μια αγκαλιά της Σπυροπούλου και έπεσαν βροχή τα likes .

    Θαμώνας των Βορείων Προαστείων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επιλέγει την διασκέδαση στη γύρω περιοχή όπως και πολλές άλλες παρουσιάστριες … άρα αν τις ψάχνετε κάπου εκεί γύρω γύρω θα τις δείτε μαζεμένες .

    Η κυρία Βίκυ Χατζηβασιλείου πήγε Πέγκυ Ζήνα και είπε και ένα τραγούδι . Λες και το κάνουν επίτηδες οι τραγουδιστές , μόλις δουν γνωστό , σκάνε μπαμ σαν παπαράτσι με το μικρόφωνο στο πρόσωπο , θες δεν θες , θα το πεις και ένα τραγούδι .

    Η Ελεονώρα Μελέτη , έκανε την παρουσίαση της εκπομπής #hashtag την Κυριακή έξτρα από την κλασική ημέρα Πέμπτη . Δεν πάνε να λένε οι κακές οι γλώσσες για εξώδικα και για χαλασμένες σχέσεις , εμείς άλλα βλέπουμε . Φουλ τα ευχαριστήρια από τους δημοσιογράφους της ομάδας του # στον διευθυντή του καναλιού Ε . Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον έναν , ένα μεγάλο μπράβο για την εκπομπή του διευθυντή από τον άλλον , άλλη μια φωτογράφιση τσικ του τσικ να κοσμεί τις κολώνες του Κηφισού και κατοχυρώθηκε η Κυριακή .

    Κλείνουμε με το φιλί του Γιώργου Μαζωνάκη στην Μαλού Κυριακοπούλου που ξάφνιασε τους επισκέπτες του Έναστρον αλλά όχι την τραγουδίστρια και αυτό έχει σημασία .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα