21.2 C
Athens
Wednesday, May 15, 2024
More

    Συμφωνία – Ανταλλαγή Χρέος με Πρόσφυγες

    Οι Financial Times το λένε ανοιχτά και εμείς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας . Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται κοινοτικούς αξιωματούχους και κάνει λόγο για ανταλλαγή χρέους με πρόσφυγες για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί .

     

    Ο άρθρογράφος κάνει λόγο για τη δημιουργία ενός απέραντου κέντρου κράτησης προσφύγων και μεταναστών ώστε να απαλλαγεί η Ευρώπη από το προσφυγικό και σε αντάλλαγμα η Ευρώπη να προχωρήσει σε γενναίο κούρεμα του ελληνικού χρέους .

    Το pointmedia.gr έχει κάνει λόγο για την εν λόγω συμφωνία από τις αρχές διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμφωνία που από τις πρώτες προεκλογικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ήταν το μόνο το οποίο υποστήριζε και τήρησε στο ακέραιο . Αν θυμόμαστε όλοι καλά ήταν όταν τους καλούσε να έλθουν όλοι εδώ και θα είναι και νόμιμοι και με περίθαλψη . Ήταν όταν η ροή προσφύγων-μεταναστών , ανέβαινε σε ποσοστά τα οποία ούτε που είχαμε ποτέ φανταστεί ότι μπορεί να γίνει . Ήταν τότε που η αρμόδια υπουργός έλεγε ότι λιάζονται και εξαφανίζονται . Παράλληλα με τις απειλές για Grexit και τις απειλές για έξοδο από την Συνθήκη Σένγκεν .

    Θέλουν την Ελλάδα την Σπιναλόγκα της Ευρώπης και να έρθουν αργότερα και να επενδύσουν για ένα κομμάτι ψωμί, με εργατικά χέρια για μισό κομμάτι ψωμί .

    Ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας αποκάλυψε ότι έχει τεθεί θέμα δημιουργίας στρατοπέδου 400.000 μεταναστών στην Αθήνα, από τον Βέλγο υπουργό Εσωτερικών τη Δευτέρα στη Σύνοδο για το μεταναστευτικό .

    Το παραπάνω επιβεβαιώνει ότι το σχέδιο λειτουργεί στρατηγικά εδώ και ένα χρόνο περίπου από την ανάληψη εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα