17 C
Athens
Thursday, May 16, 2024
More

    Πέτσας: Στηρίζουμε τις δουλειές και το εισόδημα των Ελλήνων

    Για τη Συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου, τα ελληνοτουρκικά αλλά και τον κορονοϊό και την εισροή πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.Σε ερώτηση σχετικά με την ελληνική οικονομία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά πως θετικό στοιχείο είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κερδίσει αξιοπιστία.

    Επίσης ότι «πέραν των μέτρων ύψους 24 δισ. ευρώ που ήδη εφαρμόζουμε, φροντίσαμε να διατηρήσουμε “πολεμοφόδια” στο Ταμείο του Κράτους, για να στηρίξουμε τις δουλειές και το εισόδημα των Ελλήνων στην εξαιρετικά δύσκολη φετινή συγκυρία. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, για να βγούμε όρθιοι και από αυτή την κρίση».

    Προσθέτει επίσης πως φέτος είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα λόγω της κρίσης του κορονοϊού αλλά η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει «πρόσθετα μέτρα, αν χρειαστεί, για τη στήριξη του κόσμου της εργασίας και τη διατήρηση του παραγωγικού ιστού στη θέση του. Η μείωση των φόρων και ασφαλιστικών εισφορών αποτελεί κεντρικό στρατηγικό άξονα του Ελληνικού Σχεδίου για το Ταμείο Ανάκαμψης».

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα