23.8 C
Athens
Thursday, May 23, 2024
More

    Μητσοτάκης: Θα μας βρουν απέναντι όσοι έχουν παρερμηνεύσει το δικαίωμα στη δημόσια συνάθροιση

    Στο νομοσχέδιο που ρυθμίζει το ζήτημα των διαδηλώσεων αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του με αφορμή την κριτική που του άσκησε η Φώφη Γεννηματά στη δική της δευτερολογίας.

    «Αν κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει το δικαίωμα στην δημόσια συνάθροιση και το έχουν μετατρέψει σε δικαίωμα ταλαιπωρίας των υπόλοιπων πολιτών αυτοί θα μας βρουν απέναντι» είπε ο πρωθυπουργός.

    Απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής είπε «εσείς κάνετε ό,τι νομίζετε, το νομοσχέδιο αυτό θα ψηφιστεί απο την πλειοψηφία. Θα ενσωματώοσυμε προτάσεις που καταθέτετε. Είναι άλλο να καταθέτεις προτάσεις και άλλο να κρύβεσε πίσω απο αυτές για να αποφύγεις ευθύνες».

    «Εδώ θα αποφασίσουμε με ποιους συντασσόμαστε. Τα δικαιώματα εργαζόμενων και μειοψηφιών είναι απόλυτα καταχυρωμένα. Εμείς αναφερόμαστε στην οριοθέτησή τους. Δεν ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα. Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα που δεν έχει κανένα πλαίσιο για την οργάνωση των διαδηλώσεων. Σε όλους αυτούς που λένε όχι και δεν συζητούν τίποτα και θέλουν ανα πάσα στιγμή 50 άτομα να κλείνουν τους δρόμους – δεν μιλάμε για τις μεγάλες διαδηλώσεις – αν κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει το δικαίωμα στην δημόσια συνάθροιση και το έχουν μετατρέψει σε δικαίωμα ταλαιπωρίας των υπόλοιπων πολιτών αυτοί θα μας βρουν απέναντι» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Εμείς θα είμαστε εδώ με δημιουργική διάθεση να ενσωματώσουμε προτάσεις όχι όμως στην βάση απονεύρωσης του νομοσχεδίου. Ολοι κρινόμαστε όχι απο τα λόγια αλλά απο την στάση μας. Ελπίζω να σταθείτε στον δρόμο που χάραξε ο κ. Καμίνης και να κάνετε το σωστό στηρίζοντας την πρωτοβουλία» κατέληξε την αναφορά του στο θέμα ο κ. Μητσοτάκης.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα