16.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-2

    Ο Παναθηναϊκός πέρασε όχι και τόσο δύσκολα  από τη Μυτιλήνη χάρη στην γκολάρα του Καλτσά και το τέρμα του Μπουμάλ, ο οποίος έπαιξε πάρα πολύ καλά κι έδωσε και την ασίστ για το τέρμα του Καλτσά.

     

    Οι πράσινοι ήταν ουσιαστικοί κι έχοντας και δυο δοκάρια, ένα εξ αυτών σε άδεια εστία με τον Ατζαγκούν και το άλλο με τον Αμπέντ! Θετικότατος ο Μέστο στην πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα.

    Το πρώτο ημίχρονο πήγε ανεκμετάλλευτο για τον Παναθηναϊκό που κλείστηκε από την καλή άμυνα της ομάδας του Καραγεωργίου και τις σωστές τους αλληλοκαλύψεις. Έλειπε η φαντασία και η ενέργεια από την ομάδα με τον μόνο που ήταν πιο κεφάτος να είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος είχε μερικά πολύ καλά ανεβάσματα από την αριστερή πτέρυγα.Η Καλλονή περίμενε στο δικό της γήπεδο, δεν ρίσκαρε και έκοψε το παιχνίδι στα μέτρα της. Δεν έδωσε χώρους στον Παναθηναϊκό, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά καμία στιγμή και μάλιστα είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Μάρκοβιτς, όμως, αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στιλ.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάο ευτύχησε να σκοράρει νωρίς στο 49ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο γκολ του Καλτσά κι έτσι το άγχος έφυγε από τους παίκτες της ομάδας γρήγορα. Στις καθυστερήσεις ο Μπουμάλ,  άνοιξε λογαριασμό στο «τριφύλλι» και με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2, ολοκληρώνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

    Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Τσαμπούρης-, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Μανούσος, Γουέρε, Μάρκοβιτς (69′ Μπαργκάν).

    Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (73′ Λαγός), Αμπεϊντ (67′ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Πέτριτς (57′ Μπεγκ), Μπουμάλ.

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα