17.2 C
Athens
Monday, May 13, 2024
More

    Αποκλειστικό Αποστολή στο Yanjiao με την Βίκυ Παπαλουκά

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά ταξίδεψε στο Πεκίνο της Κίνας και συγκεκριμένα ως μέλος της Ελληνικής Αποστολής στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου το World Commerce Valley – YANJIAO International Trade City .

     

    Εκεί συνάντησε τους ανθρώπους που είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν αυτό το εμπορικό κέντρο σε άμεση σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά αφού από τις πρώτες χώρες που θα έχουν το δικό τους χώρο στο Yanjiao θα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος .

    Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν Ελληνικά προϊόντα είναι σχεδόν έτοιμοι και ως προς τις υπηρεσίες αλλά και τις παροχές .Επίσης θα φιλοξενηθούν χώρες από όλο τον κόσμο ήδη το Βέλγιο , ο Καναδάς και η Νότια Κορέα και άλλες θα βρίσκονται με προϊόντα τους στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου .

    Στην Ελληνική αποστολή η Βίκυ Παπαλουκά ήταν η δημοσιογράφος που εκπροσώπησε την χώρα μας δίπλα στον πρέσβη μας στο Πεκίνο  στην Ελληνική εταιρία με διευθύντρια την κυρία Νικολέτα Καπερώνη και την Κυπριακή εταιρία με διευθυντή τον κύριο Χρήστο Ρούσο . Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί έδωσαν το παρόν πριν από μερικούς μήνες ειδικών προσκεκλημένων για την ενημέρωση σχετικά με το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου .

    Όπως μας λέει η Βίκυ Παπαλουκά από την προσωπική της εμπειρία : Αυτό που αποκόμισα ήταν η τρομερά οργανωτική πλευρά της Κίνας και ιδιαίτερα σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα όπως του Κέντρου που θα συνδέει όλο τον εμπορικό κόσμο σε ένα εκθεσιακό κέντρο ενημέρωσης για ότι προϊόντα αποφασίσει ο κάθε επιχειρηματίας χωρίς περιορισμούς και κάτω υπό συνθήκες παγκόσμιας διαφήμισης .

    Η ιδέα θα πετύχει διότι διαθέτει την καινοτομία να έχει βασικό στόχο την ανάδειξη και προώθηση αγαθών και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας ανα χώρα (brand country) . Επίσης ο τουριστικός τομέας θα παρέχει μεγάλα πακέτα και συνεργασίες που θα ενισχύσουν τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και την χώρας μας την Ελλάδα .

    Αποκλειστικό video με τους χώρους αλλά και συνεντεύξεις με τους Προέδρους του WCV Yanjiao μόνο στο PointMedia

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα