21.2 C
Athens
Saturday, May 25, 2024
More

    Έλληνες κερδίστε τον τουρισμό που μας παίρνει η Τουρκία

    Στην επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη στην τουριστική συνοικία Σουλταναχμέτ σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι, όλοι τους ξένοι τουρίστες.

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας κάλεσε τους Γερμανούς που βρίσκονται ήδη στην πόλη .

     

    Η ομοσπονδία τουριστικών πρακτορείων της Γερμανίας DRV συμβούλευσε από την πλευρά της τους Γερμανούς τουρίστες που βρίσκονται ή σκοπεύουν να πάνε στην Κωνσταντινούπολη να επικοινωνούν πρώτα με το τουριστικό γραφείο που έχουν επιλέξει και να ακολουθούν τις συστάσεις του υπουργείου Εξωτερικών.

    Η Ελληνική κυβέρνηση πώς θα μεριμνήσει για να σταθεί επάξια φιλόξενη ως γείτονα χώρα . Μόνο τους μετανάστες – πρόσφυγες θα μας στέλνουν … Τώρα πρέπει να κάνουμε την πρόταση κλειδί για να φανούμε και πόσο φιλόξενοι είμαστε αλλά και να συμπαρασταθούμε στον τουρισμό και στους ανθρώπους που ξεκίνησαν για διακοπές και δεν μπορούν λόγω ανασφάλειας να τις ολοκληρώσουν .

    Τώρα πρέπει να ενημερώσουμε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και να στείλουμε επίσημη ανακοίνωση στο αντίστοιχο Υπουργείο Τουρισμού της Γερμανίας και όχι μόνο , για να κερδίσουμε τον τουρισμό που πάει στην Τουρκία προσφέροντας συνθήκες και παροχές που δεν θα συγκρίνονται με καμία άλλη χώρα . Πάλι εδώ πρέπει να ασχοληθεί το Πολιτισμού και Τουρισμού και να αναβαθμίσει τα ξενοδοχεία που χρειάζεται ώστε να παρέχει στους ανθρώπους που δουλεύουν και δίνουν θέσεις εργασίας μέσω του τουρισμού .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα