Η κυκλοφορία του νέου προϊόντος Trikalinos Bottarga Breeze Sea Salt, έρχεται να ενώσει αρμονικά την εμπειρία αιώνων στην παραγωγή αυγοτάραχου της εταιρείας Τρικαλινός με την καινοτομία και το -υψηλής αισθητικής- design της συσκευασίας του.
Συγκεκριμένα, το Trikalinos Bottarga Breeze Sea Salt είναι ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο συνδυάζει αφυδατωμένο, τραγανό αυγοτάραχο τρίμμα με χονδρόκοκκο θαλλασινό αλάτι, σε έναν κεραμικό μύλο, κορυφαίας τεχνολογίας. Επισημαίνεται ότι το προϊόν είναι φυσικό, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα και έχει 24 μήνες χρόνο ζωής.
Είναι μια καινοτομία, τόσο στη σύλληψη του αρμονικού συνδυασμού των συστατικών, όσο και στην εύκολη και πρακτική χρήση του χάρτινου μύλου άλεσης, που προστατεύει και κρατά το τελικό προϊόν στις κατάλληλες συνθήκες, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του.
Πηγή: Foodreporter