Ο Κωνσταντίνος Κλιάμπας και ο συνονόματος ξάδερφός του, είναι πέμπτης γενιάς κτηνοτρόφοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ορεινή Σερρών. Κατάγονται από οικογένεια κτηνοτρόφων, και όταν ανέλαβαν τα ηνία του «Μύθου του βουνού» μιας καθετοποιημένης επιχειρήσεις αιγοπροβάτων ιδιοπαραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων δημιούργησαν και ένα ιδιαίτερο κατσικίσιο παγωτό, το οποίο εξέλιξαν σε 12 διαφορετικές γεύσεις, αλλάζοντας τα δεδομένα στον συγκεκριμένο τομέα.
Στις παιδικές τους αναμνήσεις η φροντίδα των ζώων και η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων ήταν σε πρώτο πλάνο αφού οι γονείς, οι παππούδες και οι προπαππούδες τους ήταν κτηνοτρόφοι. Έτσι έμαθαν από πρώτο χέρι πώς παράγεται το καλύτερο γάλα αλλά και πως γίνεται το τυρί το γιαούρτι και το βούτυρο.
Μεγαλώνοντας επέλεξαν να κάνουν σπουδές πάνω στο αντικείμενο τους με στόχο να εξελίξουν την δουλειά και την τέχνη των δικών τους. Έτσι ανέλαβαν τα ηνία και φτιάχνουν παραδοσιακά τυριά, γιαούρτια, μυζήθρα με ρίγανη, ανθότυρο, παγωτά και κρέμες από φρέσκο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα εννοώντας αρμονικά την παράδοση με την σύγχρονη εποχή.
Το όνομα του τυροκομείου βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα όπου ένας από τους προγόνους ήταν εργάτης σε έναν Τούρκο Αγά και μετά τον ξεριζωμό έμεινε ένα κομμάτι ζώων σε αυτόν. Ο μύθος έχει να κάνει και με την άγρια πανίδα και χλωρίδα της περιοχής εξού και η αρκούδα ως σύμβολο.
Το τυροκομείο δραστηριοποιείται και στα επιδόρπια γάλακτος, κρέμες πλούσιες και μοναδικές σε δύο γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα και φυσικά στην παραγωγή ρυζόγαλου.