3.4 C
Athens
Monday, February 6, 2023
More

  Στο CNN το Turkaegean και αφωνία Αδωνι

  Τους τελευταίους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως ο Πρόεδρος του, έχουν ως αιχμή του δόρατος της αντιπολιτευτικής τους τακτικής σκάνδαλα κρατικών αξιωματούχων οι οποίοι φέρεται με τον έναν η τον άλλο τρόπο να κάνουν «χρυσές» δουλειές με το Ελληνικό δημόσιο και βέβαια το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

  Με ναυαρχίδα την εφημερίδα Documento και πολιορκητικό κριό τον εξ Σφακιων ορμώμενο βουλευτή του ,σχεδόν κάθε εβδομάδα έρχεται στο φως της δημοσιότητας είτε μια συναλλαγή με το δημόσιο είτε ένας παρακολουθούμενος , υπουργός , επιχειρηματίας, στρατηγός.
  Παρόλη την αγωνιωδη προσπάθεια να αποδομήσουν την Κυβέρνηση και τα στελέχη της , κυρίως σε θέματα ηθικής τάξης η και αντιδημοκρατικών πρακτικών , οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κοινωνία δεν ευαισθητοποιείται από τέτοια θέματα, κατατάσσοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως δεύτερο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την Νέα Δημοκρατία.
  Μετά από σχεδόν 4 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριακο Μητσοτακη, το εκλογικό σώμα φαίνεται ότι του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ενώ δεν πείθεται από την αντζεντα της αντιπολίτευσης.
  Το περίεργο στην αντιπολιτευτική του κυρίου Τσίπρα είναι ότι ενώ υπάρχουν μείζονα θέματα που αγγίζουν τις παρυφές ακόμα και μιας εθνικής μειοδοσίας , επιλέγει να τα αποσιωπείτε. Είτε γιατί συμφωνεί είτε γιατί θέλει να συμψηφίσει…
  Λίγοι ενδεχομένως θυμούνται ότι η Τουρκία κατοχύρωσε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας το σήμα TURKAEGEAN , οικειοποιούμενη το τουριστικό brand του Αιγαίου ταυτίζοντας το με την χώρα της την Τουρκία.
  Κανείς από τους δημοσιογράφους , πολιτικός η κόμμα της αντιπολίτευσης , δεν κάνει καμία αναφορά στην νέα καμπάνια των γειτόνων μας η οποία είναι διαθέσιμη και παρουσιάζεται σχεδόν κάθε μέρα στο CNN με επικεφαλίδα τον τίτλο TURKAEGEAN .
  Όταν είχε έρθει για λόγω στην επιφάνεια το συγκεκριμένο θέμα τον προηγούμενο χρόνο, ο κατά τα αλλά λαλίστατος Αδωνις Γεωργιάδης είχε κατηγορήσει υπαλλήλους του Υπουργείου για αδράνεια προαναγγέλοντας ΕΔΕ αλλά και νομικά μέτρα για την κατοχύρωση του σήματος από την Ελληνική πλευρά. 
  Από τότε πέρασε πολύς καιρός και καμία ενημέρωση δεν υπήρξε από τον αρμόδιο Υπουργό ούτε για το αν έγινε ΕΔΕ και καταλογίστηκαν ευθύνες , ούτε βέβαια αν ελήφθησαν από Ελληνικής πλευράς νομικά αντίμετρα για την προστασία του ονόματος AEGEAN.
  Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γείτονες χάρη στην Ελληνική αδιαφορία οικειοποιούνται το Αιγαίο παρουσιάζοντας το ως Τουρκική επικράτεια και το διαφημίζουν σε όλη την Υφήλιο ως Μότο της τουριστικής τους καμπάνιας .
  Ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει ευαισθησίες και το έχει αποδείξει. Φωτογραφίζεται χασκογελώ τας με ένα τσουβάλι πατάτες -με δελτίο-γνήσιο τέκνο του λαϊκισμού, και άσε τους Τούρκους να πουλάνε το Αιγαίο για δικό τους.
  Αλλά η αντιπολίτευση;
  Οι υπέρμαχοι της Δημοκρατίας της Διαφάνειας κι των Θεσμών;
  Οι κεραλοιφουντες και «απόγονοι» του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
  Οι μονίμως κλαιοντες για την επι σύνδεση των τηλεφώνων τους ως σαν βγαλμένοι από ταινία προσφάτως εκλιπόντος ηθοποιού;
  Έχουν πάθει κυριολεκτικά αφωνία για ένα θέμα όχι απλά μείζονος σημασίας αλλά κατεξοχήν ΕΘΝΙΚΟ.
  Κακομοιρη ΕΛΛΑΣ τι σου εμελλε  να πάθεις!

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα