19 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Οινοποιία Μαλαματίνα: Δυναμικό «παρών» στην έκθεση ProWein

    Η Οινοποιία Μαλαματίνα, έδωσε δυναμικό «παρών» στην 30η έκθεση ProWeinInternational Trade Fair Wines and Spirits, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, αναδεικνύοντας την ιστορία, το μέγεθος και τη δυναμική της εταιρείας στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας οίνου στην παγκόσμια αγορά.

    Η Οινοποιία, η οποία φέτος συμπληρώνει 129 συναπτά έτη λειτουργίας και παραγωγής ιστορικών αλλά και νέων καταξιωμένων προϊόντων, συμμετείχε και με τις πέντε βραβευμένες σειρές της – Ρετσίνα Μαλαματίνα, 2303 REZINE, Φίλιωμα, Ρεζινέ και Τέσσερις Άγγελοι συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των ειδικών και των επαγγελματιών του κλάδου από όλον τον κόσμο και λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

    Παράλληλα, παρουσίασε τη σειρά «Μοσχοβόλι», μία σειρά ημίγλυκων κρασιών, και τη σειρά ξηρών κρασιών «Αγιόκλημα», οι οποίες κυκλοφορούν αποκλειστικά στο εξωτερικό σε συσκευασία των δύο λίτρων, σε λευκό, ροζέ και κόκκινο. Επισκέπτες τόσο από την Αυστραλία και την Αμερική όσο και από την Αγγλία και τις χώρες της Ευρώπης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της Οινοποιίας, να δοκιμάσουν τις νέες σειρές κρασιών της από εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών, με ρετσίνα και χωρίς, ενώ πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες αποτέλεσε η εμβληματική Ρετσίνα Μαλαματίνα.

    Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου σχετικά με την παρουσίαση των σύγχρονων και βασισμένων σε διεθνή πρότυπα, τεχνικών παραγωγής όλων των προϊόντων της Οινοποιίας, αναδεικνύοντας την υψηλή της τεχνογνωσία, συνώνυμη της υψηλής της ποιότητας.

    Πιο συγκεκριμένα, θετική εντύπωση προκάλεσε η εφαρμογή ενός πλέον σύγχρονου ειδικού software, ένα από τα καλύτερα προγράμματα παγκοσμίως, σε όλες τις μονάδες της, το οποίο ελέγχει τα σταφύλια κατά την παραλαβή τους και επιβλέπει όλα τα στάδια παραγωγής – τον μούστο, τη δεξαμενή, τη ζύμωση, μέχρι και την εμφιάλωση, ενισχύοντας την ποιότητα και τα μεγέθη που μπορεί να παράγει.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα