Η επόμενη πανδημία, η νόσος Χ, θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης και των οικονομιών.
Ο ΠΟΥ ζήτησε από τους παγκόσμιους ηγέτες στο πλαίσιο του Παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα στο Νταβός της Ελβετίας, να εξετάσουν την πιθανότητα ενός τέτοιου σεναρίου.
Ήδη από το 2015, οι οργανώσεις – μέλη του ΠΟΥ έχουν τονίσει την έλλειψη επιδημικής ετοιμότητας και δρομολόγησαν ένα σχέδιο με την ονομασία “Σχέδιο δράσης για την πρόληψη των επιδημιών”, το οποίο περιλάμβανε μια λίστα με παθογόνους μικροοργανισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πανδημία.
Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγέσους δήλωσε ότι ο διεθνής οργανισμός έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή ορισμένα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ταμείου για την πανδημία και ενός κόμβου μεταφοράς τεχνολογίας στη Νότια Αφρική για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στη διανομή εμβολίων, αναφέρεται στο Science Alert. “Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει πανικό”, δήλωσε ο Γκεμπρεγέσους.
“Λίγο πριν τις εκλογές, μια νέα ασθένεια θα τους επιτρέψει να εφαρμόσουν μια νέα συνθήκη του ΠΟΥ, να ανακοινώσουν lockdown ξανά, να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου και να καταστρέψουν περισσότερες ελευθερίες”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter), η πρώην βοηθός ασφαλείας για τις δημόσιες σχέσεις του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, Μόνικα Κρόλεϊ.
From the same people who brought you COVID-19 now comes Disease X:
Next week in Davos, the unelected globalists at the World Economic Forum will hold a panel on a future pandemic 20x deadlier than COVID
starring the head of the WHO (which is essentially controlled by the… pic.twitter.com/fIb7XgSQtz
— Monica Crowley (@MonicaCrowley) January 11, 2024
Η διαχείριση μιας πανδημίας θα σήμαινε την ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών δημόσιας επικοινωνίας για την προστασία από την παραπληροφόρηση, την ενίσχυση των σχεδίων οικονομικής και ψυχικής υγείας για την αντιμετώπιση πιθανών λόκνταουν, την οικοδόμηση μεγαλύτερης ευελιξίας στα εκπαιδευτικά συστήματα και φυσικά την ενίσχυση των υποδομών υγειονομικής περίθαλψης.