Στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού βάζουν στόχο την μείωση του αποτυπώματος άνθρακα έως 50% και αυτό θα γίνει μέσω των γευμάτων.
Έτσι σχεδόν το 1/3 σχεδόν , το 33% του φαγητού στο εστιατόριο Athletes’ Village θα είναι φυτικής προέλευσης.
Παράλληλα μαζί με το 60% της προσφοράς σνακ για το ευρύ κοινό καθώς και το 50% της διατροφής του εργατικού δυναμικού.
Ανάμεσα σε αυτά και το Garden Gourmet της Nestlé, με επίκεντρο την παροχή τροφίμων με βάση τα φυτά τόσο σε αθλητές και θεατές όσο και στο προσωπικό.
Συνολικά, περίπου 13 εκατομμύρια γεύματα θα σερβιριστούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.