25 C
Athens
Sunday, September 8, 2024
More

    Καλοκαιρινό party του premium “Don Papa Rum”!

    Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε το party – θεσμός “Sugarlandia” Summer Edition, στην καρδιά της Αθήνας, το “Anassa City Events”, που μεταμορφώθηκε για λίγο σε πραγματική ζούγκλα, για να υποδεχθεί τους πιο πιστούς φίλους του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την “The Sky Spirits Company”.

    Το “Sugarlandia” ήταν ένα party που τα είχε όλα: tasty cocktails με Don Papa Rum, τη μάρκα που γνωρίζει καλά τι σημαίνει premium ρούμι, tropical διάθεση, animal movements από επαγγελματίες χορευτές, μία τεράστια μπάλα disco, που αντανακλούσε τον κρυφό φωτισμό και προσέλκυε τους καλεσμένους στο dance floor. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της τέχνης, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

    Νίκος Σαραντάκης (CEO) - Sophie Clarkson (Global Marketing) - Ιωάννα Μαλέσκου - Μαρία Κορινθίου - Ελένη Τσολάκη - Τamika Sewnarain (Global Marketing) - Παναγιώτης Φράγκος (Development consultant)
    Νίκος Σαραντάκης (CEO) – Sophie Clarkson (Global Marketing) – Ιωάννα Μαλέσκου – Μαρία Κορινθίου – Ελένη Τσολάκη – Τamika Sewnarain (Global Marketing) – Παναγιώτης Φράγκος (Development consultant)

    Η ιστορία του “Don Papa Rum” ξεκινάει στους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, όπου τα ζαχαροκάλαμα αλέθονται για να δημιουργήσουν μία γλυκιά, πλούσια μελάσα γνωστή και ως «μαύρος χρυσός». Μάλιστα οι Φιλιππίνες είναι ιστορικά ένας από τους δέκα κορυφαίους παραγωγούς ζαχαροκάλαμου στον κόσμο, ενώ το νησί Negros, ή Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, παράγει πάνω από το ήμισυ της συνολικής παραγωγής ζάχαρης της χώρας! Το “Don Papa Rum” γιορτάζει το πάθος και τον ενθουσιασμό του επαναστάτη και ήρωα Papa Isio, ο οποίος αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία του νησιού, παλαιώνει για 7 χρόνια, ενώ το τελικό blend ξεχειλίζει από αρώματα εσπεριδοειδών και βανίλιας στη μύτη, γεμάτο με νότες από ζαχαρωμένα τροπικά φρούτα και μέλι με μία μακριά τολμηρή επίγευση από αποξηραμένες σταφίδες και καψαλισμένη δρυ. Είναι τέλειο για να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο ή στο αγαπημένο σας cocktail.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα