13.9 C
Athens
Sunday, December 10, 2023
More

  Εθνικό πένθος: Ο Παπανικολάου ακυρώνει εγκαίνια και ο Χαρδαλιάς επικυρώνει στην Κυπαρισσία για τη Χαϊδω

  Όλα κρίνονται αναλόγως βέβαια , από ποια οπτική θα τα δει κανείς ή από ποια θέλει να τα δει….ο Πρωθυπουργός!
  Μετά την τραγωδία στη Λιβύη με πέντε Έλληνες νεκρούς, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος στις ένοπλες δυνάμεις .
  Ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συγκλονισμένος, ανέφερε:

   

  «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον θάνατο των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, συμμετέχοντας στη αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

  H απώλεια της ζωής τους σε δυστύχημα, κατά την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, μαζί με μέλη αποστολών από άλλα κράτη, προκαλεί απέραντη θλίψη στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

  Τη βαθύτατη οδύνη μου εκφράζω επίσης για την απώλεια της ζωής των δύο πολιτών, οι οποίοι συμμετείχαν στην ίδια αποστολή.

  Οι σκέψεις μας αυτή την ώρα είναι στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, στις οποίες απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όπως και στους τραυματίες, στους οποίους απευθύνουμε ευχές για ταχεία ανάρρωση.

  Με απόφασή μου κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των στελεχών τους, κατά την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη».

  Αυτή την περίοδο μένουν σχεδόν 20 ημέρες μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη για να επιλέξουμε τους νέους Περιφερειάρχες και τους νέους Δημάρχους .

  Επειδή ζήσαμε τα τελευταία χρόνια πολλά χτυπήματα της μοίρας, της φύσης και των συνεπειών από τις επιλογές μας , θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ήθος το έργο και τις συμπεριφορές των ανθρώπων όχι μόνο στα καλά αλλά και στα δύσκολα  και να κρίνουμε αυστηρά αντικειμενικά και με το χέρι στην καρδιά.

  Ο υποψηφίος εκ νέου Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με τον συνδυασμό Η Γλυφάδα μας είχε κανονισει και επικοινωνήσει και διαφημίσει εδώ και πολύ καιρό με βίντεο, αφίσες, τηρουμένων των κανόνων της καμπανιας που επιβάλλεται για ένα σοβαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα .

  Με ανακοίνωσή του χθές ενημέρωσε ότι : “Η αποψινή μας εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού μας αναβάλλεται”, Και πρόσθεσε:“Η χώρα πενθεί, η πατρίδα μας θρηνεί για την απώλεια πέντε ανθρώπων – τριών στρατιωτικών και δύο διερμηνέων – που πήγαν στη γείτονα Λιβύη για να σώσουν ζωές, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους μετά από μια τεράστια καταστροφή.

  Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς , παρά το εθνικό πένθος για τις ΕΔ , και ενώ ο ίδιος λίγες μέρες πριν είχε την τιμή να είναι Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας , βρισκόταν σε εγκαίνια-πάρτυ χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

  Το τραγελαφικό είναι ότι δεν ήταν για δικούς του ψηφοφόρους δεν το έκανε δηλαδή για κατοίκους της Αττικής . Όχι. Θυσιάστηκε ως guest star στο έργο της Χαίδως Παναγιωτοπούλου με τίτλο “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” μια υποψηφιότητα που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και την στηρίζουν πολλές και διαφορετικές κομματικές παρατάξεις αλλά και η Νέα Δημοκρατία . Να συμπληρώσουμε ότι παρέα με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν οι κύριοι  Μπρατάκος από το Μαξίμου  , Σμυρλής Γενικός Διευθυντής της ΝΔ . Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία . Δεν ξέρω αν μετά χόρεψαν κιόλας, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά,  από την χαρά της αντάμωσης αλλά η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινες ώρες .

  Ο Νίκος Χαρδαλιάς όχι μόνο παρεβρέθηκε στα εκτός ζώνης προεκλογικά εγκαίνια ενώ είχαμε εθνικό πένθος αλλά έκανε ομιλία μεγαλύτερης ώρας από την υποψήφια και έδωσε συνεντεύξης σε όλα τα τοπικά μέσα της Κυπαρισίας κι αφού της έπλεξε το εγκώμιο της κυρίας Χαϊδως δήλωσε ευθαρσώς με υπόσχεση ότι το όνειρό του είναι να μετακομίσει και αυτός στην Τριφυλία .

  Και έτσι λοιπόν αφού έχει λυμένα όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής πήγε να συνδράμει και την μελλοντική του μετάβαση. 

   

  Παρακάτω δείτε βίντεο από τις εκδηλώσεις που παρέστει.
  https://www.youtube.com/watch?v=mKrtu3ARt2c
  https://www.youtube.com/watch?v=WxzY_jfYM1c

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα