Ο πρώην All-Star του NBA Tony Parker πλέον μαζεύει σταφύλια στο Château La Mascaronne.
Μα μαζεύει τα σταφύλια που προορίζονται για το ροζέ του, Grande Réserve 2022 του πύργου που μόλις κυκλοφόρησε στο εστιατόριο Benoit της Νέας Υόρκης
Ο Πάρκερ είναι περισσότερο γνωστός για τις ικανότητές του στο γήπεδο μπάσκετ αλλά είναι από καιρό λάτρης του κρασιού.
Όταν αποσύρθηκε το 2019, βρήκε επιτέλους χρόνο να αφοσιωθεί σοβαρά στο άλλο του πάθος, που από τα 20 ήθελε να κάνει κάτι για αυτό.
Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το πρώτο του κρασί, ένα ροζέ από το ιστορικό κτήμα Chateau Saint Laurent—κοντά στην Αβινιόν, στην κοιλάδα του Ροδανού—το οποίο αγόρασε το 2021. «Όταν είδα το κάστρο, είπα μόλις ερωτεύτηκα».
Μαθαίνει ως συνεργάτης στο La Mascaronne και στο Champagne Jeeper. Ανήκουν και οι δύο στον Γάλλο επιχειρηματία Michel Reybier, ο οποίος προσφέρει στον Parker ένα ενδιαφέρον επιχειρηματικό μοντέλο , συμπεριλαμβανομένων των Château Cos d’Estournel του Μπορντό και Hetszolo στην Ουγγαρία.