25.3 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Ο Καλίδης βγήκε και …τραγούδησε

    Ο Πάνος Καλίδης, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι Survivor και το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή του, αποκάλυψε το γράμμα που του έδωσε η κόρη του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

    «Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει “άνοιξε το, σ’ αγαπώ πολύ, να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα”. Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το συζητούσα και εκείνη ήταν πολύ πιεσμένη.

    Δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά που μπήκαν. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα ρούχα και είχε πάρει από τον Σάκη για ένα video clip μου. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα με τα παιδιά, επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις. Δεν έπαιρνα εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω. Δεν ήθελα να παίξω, γιατί θα έχανα και… ποιος τους ακούει.

    Επίσης είπε ότι αν ψήφιζε αθλητικά θα είχε ψηφίσει τον εαυτό του πρώτο και πως όλα τα παιδιά είχα ν κάνει τις παρέες τους γιατί ηλικιακά ταιριάζανε. Ο ίδιος είχε φάει δύο φορές το ρύζι μαζί με την Κάτια. Για τον James είπε ότι είναι ευφυέστατος, για τον Νίκο ότι επηρεάζεται και για την Μαριαλένα  έξω έχει κάτι που την περιμένει και ότι είναι και πολύ καλά. Αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν. Και ο Αλέξης, που είπε ότι είμαι παλιά καραβάνα έχει δίκιο είμαι.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα