22.1 C
Athens
Thursday, May 9, 2024
More

    Όργια διασήμων σε ροζ βίντεο

    Θυμάστε την σύζυγο του επιχειρηματία την οποία ο ίδιος την εξέδιδε και την ανάγκαζε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες που ο ίδιος της γνώριζε αλλά και να κάνει χρήση ναρκωτικών …. Αυτή λοιπόν η κυρία η οποία πέρασε όλα τα παραπάνω πλέον αποκαλύπτει ότι ο πρώην σύζυγος δεν την ανάγκαζε μόνο να συμμετέχει σε όργια και να παίρνει ναρκωτικά αλλά την απειλούσε για την συμμετοχή της σε αυτά διότι κρυφές κάμερες τραβούσαν όλα όσα έκαναν σε εκείνα τα δωμάτια .

     

    Συγκεκριμένα σε δυο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα διαδραματίζονταν στα πάρτι οργίων . Κανένας δεν γνώριζε για την βιντεοσκόπηση πέραν της γυναίκας του διοργανωτή όλου αυτού διότι με αυτό την απειλούσε για να ξανασυμμετέχει όταν της το ζητούσε .

    Η υπόθεση αυτή δεν θα μείνει εδώ αφού μετά την αποκάλυψη περι ροζ βίντεο έχουν ανατρέξει από όλες τις μεριές να μάθουν για αυτά . Οι εξελίξεις που αναμένουμε είναι στο δρόμο αφού για να αποδείξει τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα θα πρέπει να δώσει υλικό από τα ροζ βίντεο τα οποία μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί και για εκβιασμούς .

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα