23.9 C
Athens
Sunday, June 2, 2024
More

    Όλη η συζήτηση Μέρκελ Μητσοτάκη

    Συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης . Σε πολύ θετικό κλίμα συζήτησαν για το προσφυγικό αρχικά και συγκεκριμένα η Καγκελάριος χαρακτήρισε σοβαρή την στάση της αντιπολίτευσης η οποία δεν ασκείται στο τόσο σοβαρό ζήτημα όπως το προσφυγικό .

     

    Ανέλυσαν ότι δεν είναι λύση το κλείσιμο των συνόρων και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να λειτουργήσει πιο ουσιαστικά σε ότι αφορά την τόσο μεγάλη ροή μεταναστών αλλά και οι υπόλοιπες χώρες να συνδράμουν το ίδιο .

    Στο τραπέζι έπεσε και το ασφαλιστικό . Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε μεγάλες ανησυχίες για το θέμα και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχουν δυο κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες , μια για τα εύκολα και μια για τα δύσκολα . Η κ. Μέρκελ συμφώνησε και η συζήτηση συνέχισε με τη διαφωνία του προέδρου της ΝΔ και ότι οι χειρισμοί δεν ωφελεί να είναι διπλοί δηλαδή άλλη γλώσσα στο εσωτερικό και άλλη στο εξωτερικό . Η Γερμανίδα Καγκελάριος άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο τέλος εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένη διότι κατανόησε ότι δεν πρόκειται να λαϊκίσει .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα