32.7 C
Athens
Monday, July 1, 2024
More

    Των κουκουλοφόρων με την αλλαγή του χρόνου

    Λίγο μετά τα ξημερώματα και την αλλαγή του νέου έτους μια απίστευτη απόπειρα ληστεία σε βενζινάδικο στο κέντρο της Αθήνας έκανε ποδαρικό .

    Νεαρός άγνωστος επιτέθηκε σε υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης με πέτρες αιφνιδιαστικά με σκοπό την ληστεία . Ο κουκουλοφόρος της επίθεσης τράπηκε σε φυγή και δεν ολοκλήρωσε το στόχο του αφού οι περίοικοι άκουσαν την φασαρία και βγήκαν στα μπαλκόνια . Ο άτυχος υπάλληλος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο κεφάλι και αιμορραγούσε . Άμεσα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σπίτι του σε ανάρρωση . 

    Λίγο αργότερα στα Εξάρχεια δίπλα στο υπουργείο Πολιτισμού νεαροί κουκουλοφόροι, πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικής δύναμης στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα . Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη γυναίκα στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη αφού βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με τον 80χρονο αδελφό της ο οποίος όμως πάσχει από Αλτσχάϊμερ και δεν είναι σε θέση να πει τι ακριβώς έγινε .

    Στη γειτονική Λάρισα κουκουλοφόροι δράστες υποδέχθηκαν το νέο έτος με λεία 4.000 ευρώ . Οι κακοποιοί λήστεψαν τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Τούμπας στη Λάρισα και έφυγαν για να το γιορτάσουν .

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα