19.8 C
Athens
Sunday, May 19, 2024
More

    Τσίπρας και Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες

    Σειρά από κρίσιμες συναντήσεις θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους για το διπλό μέτωπο της οικονομίας και του προσφυγικού .

    Αυτό που όλα δείχνουν είναι ότι μετατίθεται για τέλος του επόμενου μήνα η αξιολόγηση . Τα κλιμάκια από την άλλη εβδομάδα σκέφτονται την ημερομηνία που επιστρέψουν αλλά όλα τα φλέγοντα ζητήματα είναι ανοικτά .

     

    Στο ασφαλιστικό εμμένουν οι δανειστές ότι θα πρέπει να εξασφαλιστούν εφέτος όσα έχουν ζητηθεί . Η κυβέρνηση έχει δεσμεύσεις και για την εισφορά αλληλεγγύης . Το ταμείο αποκρατικοποιήσεων έχει να κάνει με τον έλεγχο στον οποίο δεν συμφωνούν να είναι ελληνικός .

     

    Από την άλλη και ο πρόεδρος της Ν.Δ. ,  αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται επίσης διότι είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς .

    Στην διάρκεια που ο ίδιος καθόταν μαζί με ευρωβουλευτές της ΝΔ στο εντευκτήριο , μια μη προγραμματισμένη συνάντηση με τον κύριο Ντάισελμπλουμ όπου έκλεισαν και ραντεβού μετά από τηλέφωνο για να το φιξάρουν .

    Παράλληλα θα συναντηθεί το απόγευμα με τον κ. Γιουνκέρ και αύριο θα δει την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα