19.8 C
Athens
Sunday, May 12, 2024
More

    Το 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

    Ξεκινάει απόψε το 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό σύνθημα:
       «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα», το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έχει στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος.

    Περισσότερα από 6.500 στελέχη και μέλη αναμένεται να φτάσουν απ’ όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες. Περίπου 7.000 συνέδρους και παρατηρητές, οι μισοί εξ’ αυτών είναι ηλικίας 25 έως 44 ετών Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί  και η θεματολογία του συνεδρίου αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας και επιβεβαιώνουν ότι παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες.

    Την Παρασκευή, πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Κυριάκου Μητσοτάκη. Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο με τις ομιλίες των εκπροσώπων των  κομμάτων. ενώ αμέσως  μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων. Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 1/12 με την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
     
    Θεματικές ενότητες του Συνεδρίου
     
    Θα υπάρχουν δύο θεματικές ενότητες συζητήσεων. Η πρώτη με θεματικό τίτλο:  «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό»

    και η δεύτερη με τίτλο: «Πολιτική για τους πολίτες:

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα