30.6 C
Athens
Tuesday, July 9, 2024
More

    Τούντορ: «Κοντοί οι αμυντικοί μας, δεν έπιναν το γάλα τους»!

    Απίστευτος και διασκεδαστικός για ακόμα μια φορά ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0. Ο Κροάτης είπε για:
     
    Το εάν χάθηκε ένα ημίχρονο και το κατά πόσον φοβήθηκε ο ΠΑΟΚ: «Μπορώ να πω ναι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο. Η ΑΕΚ σκόραρε στο πρώτο, εμείς όχι στο δεύτερο. Και κάπως έτσι έγινε το σκορ 1-0. Συμφωνώ, είδα πολύ σεβασμό στην ΑΕΚ από τους παίκτες μου από το ξεκίνημα. Είναι μεγάλο σχολείο αυτό το ματς γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά».
     
    Τον Βελλίδη: «Αγοράσαμε τερματοφύλακα για να είναι πρώτος τώρα. Να αγοράσουμε τερματοφύλακα και να τον βάλουμε στον πάγκο; Γιατί έκανε ένα καλό ματς ο Ολσεν; Δουλειά του είναι να παίζει και θα παίζει».
     
    Τον Μπερμπάτοφ: «Ηταν καλός αγωνιστικά. Για την κόκκινη δεν έχω δει και δεν έχω άποψη».
     
    Τον λόγο της αποβολής του: «Δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες».
     
    Την αλλαγή Βίτορ: «Λόγω τραυματισμού που είχε στο ισχιακό νεύρο».
     
    Το εάν πρέπει να περιμένουν άλλη μεταγραφή: «Δεν ξέρω τίποτα».
     
    Την επιλογή να αγωνιστεί ως επιτελικός ο Μπερμπάτοφ: «Ήθελα ακόμη έναν μέσο στο 4-3-2-1 σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Για αυτό μπήκε. Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί».
     
    Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλες ευκαιρίες με δέκα παίκτες: «Ήμασταν σε καλό σημείο χρονικά για αυτό έγιναν ευκαιρίες τότε. Και με 9 να παίζεις αν είσαι σε καλό σημείο, μπορείς να κάνεις φάσεις. Μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο β’ ημίχρονο, όπως μόνο η ΑΕΚ υπήρχε στο α’ ημίχρονο.  Στο τέλος θα ήταν πιο εύκολο να υπάρχει ο Μπερμπάτοφ στο γήπεδο».
     
    Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα στημένα: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Έχουμε κοντούς αμυντικούς. Οι κεντρικοί είναι πιο κοντοί ως συνήθως. Ο Χαρίσης, ο Μακ, ο Τσίμιροτ είναι κοντοί. Μάλλον δεν έπιναν πολύ γάλα όταν ήταν μικροί».
     
    Την απομάκρυνση της ΑΕΚ στη βαθμολογία κι εάν του αρέσει η ομάδα του στο γήπεδο: «Βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα, όπως στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο δεν είδα τίποτα. Περιμένω τα δύο ματς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ».

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα