31.1 C
Athens
Friday, July 5, 2024
More

    Τους τα έψαλλε ο Σίλβα

    Έναν… άλλο Μάρκο Σίλβα είδαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά, εξαιτίας της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

     

    Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν έξαλλος με αυτά που έβλεπε και σύμφωνα με δημοσιεύματα, έλεγε τα εξής στους παίκτες του: “Τι γίνεται παιδιά; Τι ποδόσφαιρο παίζετε; Εγώ δεν καταλαβαίνω τι παίζετε. Ας μου εξηγήσετε. Κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Οι σέντρες σας είναι στο πουθενά. Πολλές φορές κάνετε σέντρες χωρίς να υπάρχει παίκτης μας στην αντίπαλη περιοχή. Αλλιώς είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι και άλλα κάνουμε”.

    Μιλώντας για το γκολ του Πλατανιά, ο Μάρκο Σίλβα είπε: “Για το γκολ τι να πω; Έγινε μια βαθιά μπαλιά που θα έπρεπε να την εξουδετερώσουμε και τελικά μπερδευτήκαμε και τώρα είμαστε πίσω στο σκορ. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;”.

    Για τον τρόπο ανάπτυξης στο πρώτο ημίχρονο, ο Πορτογάλος έλεγε: “Είπαμε ότι η μπάλα πρέπει να παίζεται χαμηλά και όχι συνεχώς σέντρες και γεμίσματα. Με την μπάλα κάτω θα έχουμε και γρηγορότερη κυκλοφορία και κίνηση. Επίσης, βλέπω ότι οι γραμμές σας είναι μακριά η μία από την άλλη. Πραγματικά δεν σας αναγνωρίζω”.

    Την στιγμή εκείνη κανείς από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν είπε κουβέντα.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα