17.8 C
Athens
Friday, May 17, 2024
More

    Συστράτευση στο Φάληρο για το 17/17 (vid)

    Κόσμος και παίκτες στο πόδι για την επίτευξη του τεράστιου αυτού ρεκόρ.

    Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για το ματς με το Λεβαδειακό, καθώς με νίκη θα γραφτεί ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν επιτύχει το 16 στα 16 στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη καταρρίψει το ρεκόρ της ομάδας του μεγάλου Μάρτον Μπούκοβι,του οποίου η ομάδα είχε γράψει 11 σερί νίκες από την αρχή του πρωταθλήματος τη σεζόν 1966-1967 και κυνηγούν το μεγάλο επίτευγμα επί εποχής Τροντ Σόλιντ όταν η ομάδα πέτυχε 16 νίκες στη σειρά, με μόνη διαφορά πως εκείνο το σερί δεν ήταν από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος γι’αυτό και δεν είχε σπάσει το ρεκόρ του Μπούκοβι.

    Αύριο Κυριακή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Σίλβα και οι παίκτες του θέλουν να γράψουν ιστορία με τη νίκη τους, το ίδιο θέλει και ο κόσμος γι’αυτό θα δηλώσει παρόν και θα υπάρξουν αρκετοί φίλαθλοι στο γήπεδο παρά το κρύο.

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα και για να επιδείξει τη σημασία του αγώνα έφτιαξε το παρακάτω βίντεο με τους Τσόρι Ντομίνγκεζ και Τζίμι Ντουρμάζ να μιλούν για τη σημασία του ρεκόρ και να καλούν τους φιλάθλους να έρθουν στον αγώνα και να είναι δίπλα τους ώστε να έρθει η επιτυχία αυτή με τη βοήθεια του 12ου παίκτη της ομάδας.

     

     

    Το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα