18.1 C
Athens
Friday, May 17, 2024
More

    Στο προσκήνιο ο Ερτό

    Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό και τα σενάρια ήδη ξεκίνησαν.

    Μετά το όνομα του Γκόρντον Σίλντεφελντ,ο οποίος σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα παίζει δυνατά για «αντι-Σάντσεθ», στην επιφάνεια βγαίνει κι ένα ακόμη όνομα, αυτό του σέντερ μπακ της Ουντινέζε, Τομάς Ερτό.

    Ο Στραματσόνι μέχρι στιγμής δείχνει να εκμεταλλεύεται τις γνωριμίες και τις σχέσεις του από τη χώρα της Ιταλίας, έχοντας την πρόθεση να αλλάξει τον Παναθηναϊκό και να φέρει στην ομάδα «δικά» του παιδιά.

    Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Τομάς Ερτό,τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του όταν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. 

    Ο Γάλλος στόπερ βρίσκεται στην Ουντινέζε από το 2012, έχοντας και θητεία στη γαλλική Καέν, με τις πληροφορίες να θέλουν τις δυο πλευρές να μιλούν για 6μηνο δανεισμό χωρίς όμως να υπάρχει κάτι τελεσίδικο.

    Δύσκολη η περίπτωση του Γάλλου πάντως κι αυτό γιατί είναι «hot» όνομα αυτή την εποχή και χαρακτηριστικό είναι πως στην Ιταλία έχει γραφτεί πως τον θέλουν Ρόμα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φιορεντίνα, ενώ το όνομα έπαιξε και παίζει έντονα και για τη Λάτσιο, η πρώτη επαφή όμως με την Ουντινέζε κόλλησε στα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε για την παραχώρηση του Ερτό.

    Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στον Στραματσόνι και στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να πετύχει το deal.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα