23.9 C
Athens
Tuesday, May 21, 2024
More

    Στο ασανσέρ για τον 5ο …

    Βιαστική καθώς ήμουν ενώ πήγαινα να κλείσω μια συνέντευξη, από το πρωί είχα πραγματικά δύσκολη και κουραστική ημέρα, συναντήθηκα με έναν κύριο που πάτησε το κουμπί του  6ου ορόφου μέσα στο ασανσέρ . Άγνωστος ο κύριος φυσιογνωμικά δεν τον γνώριζα ούτε και τον είχα ξαναδεί . Αμέσως με ρώτησε είστε δικηγόρος . Του απάντησα όχι . Είστε συμβολαιογράφος . Του είπα όχι δημοσιογράφος .

    Ε τότε ξεσπάθωσε και με παρακάλεσε να πάω να πάρω μια συνέντευξη από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη για να του κάνω ένα και μοναδικό ερώτημα πώς βρήκε το θάρρος και έκανε τόσο σκληρή προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό της χώρας .

    Του θύμισα λοιπόν ότι μια τέτοια ερώτηση για να κλείσω συνέντευξη είναι περιττή διότι ο κ. Άδωνις Γεωγιάδης έχει αναλύσει και τι λέει αλλά και γιατί τα λέει . Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνει να ξεχωρίζει η επιχειρηματολογία του για ότι λέει .

    Και τον παρέπεμψα στα εξής : “Ούτε ο Βενιζέλος , ούτε ο Σαμαράς , έφεραν Μνημόνιο σαν της Αριστεράς ” τάδε εφη Άδωνις Γεωργιάδης .

    “Οι 7 πληγές του Φαραώ. Οι ακρίδες και τα βατράχια να πέφταν στη χώρα , τέτοια ζημιά δεν μας έκαναν, όση ο Τσίπρας … Μιλάμε για συμφορά “. τάδε έφη  επίσης Άδωνις Γεωργιάδης .

    Άρα αγαπητέ μου κύριε “Χ” τι συνέντευξη να κάνω αφού τον χαρακτήρισε, στο συνέδριο των Δελφών, Τυχοδιώκτη και χειρότερο πρωθυπουργό από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και  ωραία Ελένη της πολιτικής αλλά όταν ρωτήθηκε από άλλους συναδέλφους απάντησε ότι δεν έκανε προσωπική επίθεση αλλά πολιτική δηλαδή σε πολιτικό επίπεδο .

    Όλα αυτά είχαν εξέλιξη σε ένα ασανσέρ με τον κύριο του 6ου ενώ εγώ πήγαινα στον 5ο…αλλά δεν πάτησα ποτέ το κουμπί διότι πήγα από τις σκάλες .

     

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα