22.2 C
Athens
Thursday, May 16, 2024
More

    Σατυρικό δράμα χόρεψαν εχθές στη Βουλή

    Θεοί , ημίθεοι και άρχοντες πόλεων με κυρίαρχη εμφάνιση του Διονύσου . Οι ρόλοι πολλοί ο καθένας έπαιξε το δικό του , αυτό που του ταίριαζε περισσότερο .

    Στο ρόλο του εφιάλτη το Ασφαλιστικό με τα τρακτέρ , με τις γραβάτες αλλά και τους δανειστές να κυνηγούν όλοι μαζί την Ελλάδα και τους Έλληνες .

    Ένα χάσμα που παραμένει εσωτερικά αγεφύρωτο αφού κυβέρνηση αντιπολίτευση και υπόλοιπα κόμματα δεν βρίσκουν κοινό σημείο παρά μόνο σκιές .

     

    Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης οι πρωταγωνιστές που αντάλλαξαν εκατέρωθεν βολές , επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλο . Ο πρωθυπουργός σήμερα θα βρίσκεται στο Ισραήλ και μετά σε Κύπρο στο σώμα τουλάχιστον . Ο αναβρασμός που επικρατεί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την κυβέρνηση της Αριστεράς αφού όλη της τη ζωή ήταν αυτή που απεργούσε αυτή που ζητούσε αυτή που απαιτούσε και στο τέλος έλεγε όχι σε όλα .

    Ο σοβαρός κίνδυνος για τη βιωσιμότητα κάθε κυβέρνησης , δεν είναι αν θα περάσει το εκάστοτε νομοσχέδιο αλλά αν η κοινωνία θα το αντέξει . Η κοινωνία στενάζει η κοινωνία θυμώνει η κοινωνία είναι ο προδομένος της υπόθεσης .

    Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μεταβαίνει εντός της ημέρας στις Βρυξέλλες για να επιχειρηματολογήσει σχετικά με το Ασφαλιστικό , στην Επιτροπή Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου .

    Ο Στάυρος Θεοδωράκης μίλησε για επαναστάτες βουτυρόπαιδα με μερσεντές που πουλάνε μελό ιστορίες αντίστασης εξαπολύοντας επίθεση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον γραμματέα της Νεολαίας του κόμματος . Κατηγόρησε όλα εκείνα τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που μόλις είδαν την πτώση βρήκαν το φως τους στην αριστερά .

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ παπατζήδες που δεν τολμάει να πάει κανένας στα χωριά του και δεν λένε την αλήθεια .

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα