19.5 C
Athens
Monday, October 7, 2024
More

    Πρωταθλητής κι επίσημα ο Ολυμπιακός!

    Η ομάδα του Πειραιά νίκησε εύκολα τη Βέροια με 3-0 και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

    Με λίφτινγκ για το 43ο Σίλβα
     
    Ο Μάρκο Σίλβα και λόγω απουσιών και προβλημάτων αλλά κυρίως εξαιτίας του επερχόμενου ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγές. Βασικός κίπερ ξανά ο Ρομπέρτο και όχι ο Καπίνο αλλά κατά τα άλλα Σαλίνο δεξί μπακ, Τσιμίκας αριστερά (στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στο πρωτάθλημα) και κέντρο άμυνας με Ντα Κόστα και Βούρο, κέντρο με Κασάμι και Ζντιέλαρ, επιτελικός ο Τσόρι, άκρα με Φουστέρ και Κολοβό και φορ ο Πουλίδο.
     
    Για τη Βέροια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο Καντιμοίρης ήταν ο κίπερ. Στην άμυνα την τετράδα απάρτιζαν οι Νέτο, Πούγγουρας, Μαλόν και Μπράβο. Κέντρο με Άρτσε και Σιόντη, στα “φτερά” οι Μαγιέφσκι και Γιουσούφ και φορ ο Ναζλίδης. Πίσω του έπαιζε ως δεκάρι ο Ανάκογλου.

    Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 19′ του αγώνα με τη Βέροια. Σκόρερ ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πρόσκρουση της μπάλας στο τείχος των παικτών της Βέροιας μετά από φάουλ του Ντομίνγκες και ο Ισπανός πέφτοντας, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

    Ο Φουστέρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας αλλά και τα δικά του στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο μονοκόμματο αριστερό σουτ στην εστία του Καντιμοίρη.

    Στη συνέχεια ο Άλαν Πουλίδο στην τρίτη συμμετοχή του ως βασικός στο πρωτάθλημα πέτυχε και το 3ο προσωπικό του τέρμα στη σούπερλιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανεβάζοντας το είκτη του σκορ στο 3-0 στο 83ο λεπτό του αγώνα.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα