22.7 C
Athens
Saturday, May 18, 2024
More

    Προ της εξόδου ο Φίνμπο;

    Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι γνωστό πως δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό μένοντας συνεχώς στη σκιά

    του Νιγηριανού κυνηγού Ιντέγε.

    Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν πως ψάχνει νέα επαγγελματική στέγη,όπου και θα είναι το πρώτο όργανο της επίθεσης παίρνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

    Εδώ και αρκετές ημέρες σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα φέρεται ο Ισλανδός φορ να είναι στο στόχαστρο της Άουγκσμπουργκ η οποία τον θέλει διακαώς.

    Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός.Ο καπνός αυξήθηκε σήμερα μετά και το κόψιμο του Φίνμπο από την αποστολή για τον αυριανό (7/1) αγώνα κυπέλου με τα Χανιά στην Κρήτη.

    Είναι ευρέως γνωστό ότι ο ατζέντης του Ισλανδού ψάχνεται να βρει καινούρια ομάδα στον πελάτη του κι αυτό γιατί επί Σίλβα στον Ολυμπιακό δύσκολα θα μπορέσει να βρει το χρόνο συμμετοχής που θέλει.Μην ξεχνάμε πως το μόνο εύκολο είναι να φύγει διότι ανήκει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και στους Πειραιώτες είναι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

    Πάντως σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ο Φινμπόγκασον μετά και την τελευταία προπόνηση δήλωσε πως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις γι αυτό κι έμεινε εκτός αποστολής.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα