22.4 C
Athens
Saturday, September 28, 2024
More

    Προ-εκλογικές Προ-σλήψεις

    Μας αρέσουν, μας προκαλούν, μας δελεάζουν, μας παρασύρουν, μας ενδιαφέρουν, μας κρατούν αναποφάσιστους, αλλά δεν μας λένε αν υπάρχουν κυρώσεις για τα όσα θα έρθουν μετά.

     Για όσους εξαπατούν καταναλωτές οι ποινές είναι βαριές για όσους εξαπατούν πολίτες άνεργους και απελπισμένους δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο . Επίσης δεν υπάρχει καμία ποινή, για όσα λένε προεκλογικά και δεν τηρούν μετεκλογικά . Κάτι θα πρέπει να γίνει κάποτε για αυτό . Δεν βολεύει το ξέρουμε καλά αλλά για να σκεφτούμε λίγο και την προστασία των ψυχών αυτών.

     

    Για πόσες ψυχοσυνθέσεις ζωών μιλάμε λοιπόν, για  1.447 και αφορούν θέσεις εργασίας στην τοπική Αυτοδιοίκηση και τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Δικαιοσύνης μηνών.
    Στην πλειοψηφία δίμηνων και τρίμηνων οι οποίες αφορούν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Κάποιες στην καλύτερη περίπτωση και οκτάμηνων . 

    Οι μισθολογικές απολαβές δεν είναι το ενδιαφέρον γιατί όλοι κατανοούμε ότι πρόκειται για το βασικό μισθό ή και κάτω από αυτό ανάλογα με την σύμβαση. Όμως θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι με τις συγκεκριμένες προσλήψεις προκαλείται δαπάνη εις βάρος του προϋπολογισμού των φορέων, η οποία όμως θα αντιμετωπίζεται από την καταβολή αντιτίμου που καταβάλλουν οι ωφελούμενοι για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα