25 C
Athens
Sunday, May 12, 2024
More

    Προσλήψεις σε Υπουργεία-ΔΕΚΟ-Δήμους

    Τρεις νέοι διαγωνισμοί αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την πλήρωση 704 θέσεων στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις θα αφορούν την πλήρωση 317 μόνιμων θέσεων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και αντίστοιχα 167 ακόμα μόνιμων θέσεων  για το Υπουργείο Εργασίας. Όσον αφορά την προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα, προβλέπεται η πρόσληψη 220 πτυχιούχων διοικητικών υπαλλήλων που θα στελεχώσουν την Υπηρεσία Ασύλου με 12μηνες συμβάσεις, στις οποίες θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης.
     
    Παράλληλα, είναι ήδη σε εξέλιξη τόσο διαγωνισμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πλήρωση 167 θέσεων, όσο και οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε ΕΥΑΘ, ΔΕΗ, Εφορίες Αρχαιοτήτων και Δήμους.
     
    Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων του διαγωνισμού που διενεργείται μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη 55 θέσεων εργασίας 8μηνης σύμβασης στον ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πλήρωση 20 θέσεων ειδικότητας Οδηγών, Μηχανοδηγών Χειριστών (ΔΕ) και 35 θέσεων Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων- Υπογείων Δικτύων (ΔΕ).

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα