32.6 C
Athens
Monday, June 17, 2024
More

    ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 (Διεκόπη)

    Επεισοδιακό το ματς της Τούμπας για τους 4 του κυπέλλου με νικητή τους ερυθρόλευκους με 1-2.

    Κατά πάσα πιθανότητα με 0-3 θα κατοχυρωθει στον Ολυμπιακό λόγω επεισοδίων και διακοπής του αγώνα στο 86ο λεπτό.

    Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα κι ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0 στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με το Μακ να νικά τον Καπίνο σε τετ-α-τετ πλασάροντας κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ των ερυθρολεύκων.

    Στο 27ο λεπτό, οι παικτες του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται για ένα φάουλ που κερδίζει ο Φορτούνης στην άκρη της περιοχής του ΠΑΟΚ, στο οποίο το μαρκάρισμα από τον Χατζιησαΐα ξεκινά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Τελικώς δίνεται φάουλ, ο Φορτούνης εκτελεί, ο Καμπιάσο απο το ύψος του πέναλτι πιάνει όμορφη κεφαλιά που καταλήγει στη γωνιά του Βελλίδη δίχως να μπορεί να αντιδράσει. Έτσι ο πίνακας έγραψε 1-1.

    Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά και 12 λεπτά μετά την έναρξή του , στο 57′, ο Νταβίντ Φουστέρ πλασάρει μέσα από την περιοχή, σε μια κόντρα του Ολυμπιακού, χαμηλά στη δεξιά γωνία του Βελλίδη που κοιτούσε τη μπάλα όντας ανήμπορος να αντιδράσει. Το έφαγε όρθιος που λεμε στην ποδοσφαιρική αργκώ.

    Στο 86ο λεπτό ο Μακ βγαίνει μπροστά και ο Καπίνο στην έξοδο του φαίνεται να τον βρίσκει στο πόδι ανατρέποντας τον. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και αυτή ηταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονταν εντόνως. Λόγω των φιαμαρτυριών αποβλήθηκε ο Ρόμπερτ Μακ με απευθείας κόκκινη, ο οποίος είχε έντονη διαμάχη με τον βοηθό.

    Ένα σκληρό ματς με δυνατά μαρκαρίσματα από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου με αρκετές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν.

    Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν ο Καμπιάσο ο οποίος εκανε τα παντά στο τερέν. Σκόραρε, πίεσε, έκοψε, τροφοδότησε. Άξιος συμπαραστάτης του ο Φουστέρ που πάλεψε κι αυτός και σκόραρε το νικητήριο τέρμα στο 57ο λεπτό.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα