20.1 C
Athens
Sunday, May 19, 2024
More

    Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0

    Σε ένα ματς που είχε 75% κατοχή, 17 τελικές προσπάθειες και κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο,

    το τριφύλλι δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού βρήκε απέναντί του τον Διούδη ο οποίος έπιασε τα… άπιαστα και δεν επέτρεψε στους πράσινους να βάλουν το γκολ που θα… ξεκλείδωνε το ματς. 

    «Σφυροκόπημα» από την αρχή

    Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει και να μην αφήσει περιθώρια στον Πανιώνιο. Οι πράσινοι ήταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, όμως, δεν κατάφεραν να τις τελειώσουν. Ο Εσιέν ήταν αυτός που… κυνήγησε το γκολ με τρεις τελικές προσπάθειες στο πρώτο μισάωρο. Η πρώτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ στα δυο επόμενα σουτ, ένα εξ αυτών τρομερό, έκανε απίθανες επεμβάσεις ο Διούδης.

    Το ίδιο έγινε και όταν προσπάθησαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου οι Μπεργκ και Αμπέντ, αλλά και ο Κλωναρίδης. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν έριξε… στροφές και κυνήγησε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.

    Δεν έμπαινε με τίποτα

    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και πάλι, έβγαλε πάρα πολλές φάσεις αλλά σε τρεις κλασικές ευκαιρίες οι Κλωναρίδης και Αμπέντ δεν έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα. Ο πρώτος τη μία φορά πλάσαρε άστοχα εντελώς μόνος του από τη μικρή περιοχή, ενώ την επόμενη έστειλε τη μπάλα πάνω στον Διούδη που απέκρουσε και το τετ-α-τετ με τον Αλγερινό.

    Ο «Στράμα» άλλαξε τον σχηματισμό βάζοντας στο ματς τον Πέτριτς, αλλά και τον Καλτσά, παίζοντας με 4-2-3-1 και τους Καλτσά, Πέτριτς και Μπουμάλ πίσω από τον Μπεργκ. Ο Πανιώνιος μετά το 70′ προσπάθησε σποραδικά να επιτεθεί αλλά οι τελικές των Μπακασέτα και Μασούρα δεν νίκησαν τον Στιλ που ήταν στη θέση του. Όσο ο χρόνος κυλούσε, η πίεση του Παναθηναϊκού μεγάλωνε, όμως, ο Διούδης έκανε και πάλι σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Τελάντερ όπως και οι αμυντικοί του σταμάτησαν τις προσπάθειες των Μπουμάλ και Πέτριτς.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα