20.2 C
Athens
Friday, September 20, 2024
More

    Ο Σταύρος Τσίρμπας κόντρα στον Σαράντη

    Ο νυν Δήμαρχος Νίκος Σαράντης εξελέγη πρώτη φορά Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων στις δημοτικές εκλογές του 2006.

    Στις δημοτικές εκλογές του 2010, κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου «καλλικρατικού» Δήμου Αγίων Ανάργυρων – Καματερού και επανεκλέγεται, όπως επανεκλέγεται στις δημοτικές εκλογές του 2014 για την δημοτική περίοδο 2014-2019.

    Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) το 2011-2014, Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Δ.Α. το 2014-2016 και επανεξελέγη Πρόεδρος  τον  Ιούλιο του 2016.  

     

    Η Καθαρή Πρόταση του νέου Υποψήφιου Δήμαρχου Σταύρου Τσίρμπα είναι η ένωση του οράματος νέων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο να αλλάξουν το δήμο και τη ζωή των πολιτών μέσα από απλές, καθαρές προτάσεις. 

    Ο ίδιος δηλώνει ότι μαζί θα υλοποιήσουμε ένα σχέδιο ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της πόλης και τις δυνατότητες του Δήμου μας.

    Τις δεσμεύσεις του παρελθόντος οφείλουμε να τις κάνουμε πράξη και έργο που θα αποτελέσουν τις ισχυρές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη καθημερινότητα, για κάθε πολίτη της πόλης μας. Σύνθημά του Δεν αλλάζουμε πόλη – Αλλάζουμε την πόλη. 

    Ο 34χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία να κερδίσει την αναμέτρηση της 26ης Μαΐου 2019 και να αναδείξει την δημοτική του παράταξη πλειοψηφική δύναμη για να διαχειριστεί τα δημοτικά πράγματα των Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

    Ο Σταύρος Τσίρμπας , παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την απαιτούμενη διοικητική εμπειρία αφού διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε κεντρικά πόστα του Δήμου, τόσο ως πολιτικός προϊστάμενος των Οικονομικών , όσο και Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών.

    Με το “γαλάζιο” αποτύπωμά του είναι σε θέση να εκφράσει την συντριπτική πλειοψηφία των Φιλελεύθερων τοπικών δυνάμεων αλλά και να προσελκύσει πολιτικά και κομματικά ανένταχτους συμπολίτες του , που αναζητούν νέα έκφραση στα δημοτικά πράγματα.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα