21.5 C
Athens
Saturday, May 18, 2024
More

    Οι φόβοι για νέες απώλειες μεγαλώνουν και έχουν λόγο

    Οι κραδασμοί στο Μέγαρο Μαξίμου, ξεκίνησαν όταν έμειναν 153. Όλο αυτό καθώς φαίνεται είναι μόνο η αρχή διότι

     

    από την πλευρά του κ.Νικολόπουλου δηλώνει ότι δεν παραιτούμαι γιατί την έδρα μου την έδωσαν οι πολίτες όχι ο Καμμένος, επίσης ότι θα ακολουθήσουν και άλλες διαφοροποιήσεις από κυβερνητικά στελέχη.

    Ήταν και η παραίτηση του κ. Γ.Σακελλαρίδη που έδωσε γερή γροθιά στο στομάχι του Αλέξη Τσίπρα διότι δεν ήταν μια τυχαία επιλογή απλώς, αλλά φίλος οικογενειακός .

    Από την άλλη ο κ.Παναγούλης κρατάει την έδρα και εκτοξεύει βολές για τον Πρωθυπουργό ότι πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το προεκλογικό πρόγραμμα και μάλιστα χαρακτηρίζει αντιδημοκρατικό τον τρόπο διαγραφής του, και αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου του βουλευτή και στο τέλος σε ανακοίνωσή του αναρωτιέται αν ο Σύριζα έγινε καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπορο.

    Μέσα σε αυτή τη δίνη ο κ.Παπαδημούλης τονίζει ότι επιβάλλεται μια πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

    Η κ.Σακοράφα ήταν άκρως επικριτική για ότι έχει να κάνει με την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και με επιστολή της μεταξύ άλλων λέει:”Είναι αδιανόητο για τον Πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο για κάποιον που κάποτε υπήρξε αριστερός, να καταργεί την Επιτροπή. Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο Πρόεδρός της.

    Την πολιτική ευθύνη τη χρεώνεται ακέραιη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Έχουμε και τα σκάνδαλα που δημοσιεύονται το ένα μετά το άλλο τώρα αφορούν την περιφέρεια Αττικής με διορισμούς από το συγγενικό περιβάλλον της κυρίας Δούρου στα οποία το περιβάλλον της απάντησε με μισόλογα .

    Όπως και στην περίπτωση του κ.Σπίρτζη με το 16% αύξηση στα εισιτήρια ήταν κάτι μη αναμενόμενο όταν προεκλογικά όντας κυβέρνηση άφηναν ελεύθερες τις συγκοινωνίες χωρίς λεπτό.

    Αποτέλεσμα να συναντηθεί σήμερα με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, ο Πρωθυπουργό για να ζητήσει να βάλει πλάτη γιατί ο κάβος πέρασε τώρα τα εδώ θέματα τα της Βουλής δηλαδή θα πρέπει να είμαστε ενωμένη και να έχουμε πολιτική συνεννόηση.

    Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφέρω και την μητέρα του Πρωθυπουργού που φέρεται να δηλώνει “Το τρελάνανε το παιδάκι μου”!

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα