25.2 C
Athens
Tuesday, May 21, 2024
More

    Οι νέοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι στους πιο δύσκολους Δήμους

    Η τοξική βόμβα που λέγεται ΧΥΤΑ Φυλής απειλεί χρόνια τώρα πολίτες και παιδιά όχι μόνο στις πόλεις που ανήκουν στον Δήμο αλλά και στις γύρω περιοχές . Η διαχείριση εδώ και χρόνια έχει καταστεί αναπόφευκτος “νταλκάς” και προεκλογικά ότι έχει ανακοινωθεί δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Απόδειξη και οι καταγγελίες που δεν έχουν τέλος για τις Μελέτες που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και πολλά πρόστιμα από την μη ομαλή λειτουργία σε κανένα τομέα. Ούτε τα ταξίδια στο Τελ Αβίβ και οι γνώσεις των Ισραηλινών βοήθησαν για μια άλλη τύπου συγκομιδή των απορριμάτων . Ας πεθαίνει κόσμος από καρκίνο ασχολούνται μόνο προεκλογικά χωρίς αυτό να έχει κυρώσεις . 

    Στον δήμο Φυλής κατεβαίνει για πρώτη φορά ένας νέος αλλά όχι άπειρος Υποψήφιος Δήμαρχος . Ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης που έχει το σύνθημα Game Over κόντρα στο επίθετό του . 

    Με δυνατό βιογραφικό και ένα από τα καλύτερα ψηφοδέλτια μαζί με την βοήθεια και την εμπειρία που του παρέχει ο επι πολλών ετών Δημήτρης Καμπόλης πρωην Αντιδήμαρχος .

    Γεννήθηκε το 1974  και μεγάλωσε στην πόλη των Άνω Λιοσίων. Μετά τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στo Μαθηματικό τμήμα συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων (Master in Business Administration (MBA).

    Παράλληλα απασχολήθηκε  ως ειδικός συνεργάτης σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με βασικό αντικείμενο την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών. Το 2002 ανέλαβε  το τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης με αντικείμενο απασχόλησης το χονδρικό εμπόριο αυτοκίνητων.

    Από το  2007 μπήκε στο χώρο της δόμησης και των κατασκευών, ως συνιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρίας DIMALKO η οποία μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει αρκετά ιδιωτικά και δημόσια έργα, έχει συνοδοιπόρο στη ζωή του τη ψυχολόγο Γεωργία Καμπόλη και τη ζωή του συμπλήρωσε η άφιξη της κόρης του, Μαίρης.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα