20.1 C
Athens
Sunday, May 19, 2024
More

    Ξεκαθαρίζει του Λέτο

    Την Κυριακή (31/01) ξεκαθαρίζει οριστικά το αν ο Σεμπάστιαν Λέτο θα παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες αυτή τη φορά να είναι συντριπτικά υπέρ του… γάμου!

    Από το βράδυ της Παρασκευής (29/01) έχει κυκλοφορήσει πως ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ελεύθερος και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Επί της ουσίας ο ίδιος… χτύπησε την πόρτα του «Τριφυλλιού», για να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του και να βοηθήσει με τη σειρά του τους «πράσινους» να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Αρχικά δεν υπήρξε τόση σιγουριά πως μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες για να επιστρέψει ο «Σέμπα» στον ΠAO.

    Τα πράγματα, όμως, στη διάρκεια του Σαββάτου (30/01) έχουν αλλάξει δραματικά. Ο Λέτο έχει κάνει τα πάντα για να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θέλει σαν τρελός να παίξει ξανά με την πράσινη φανέλα. Από την πλευρά τους στο «τριφύλλι» έβαλαν κάτω τα δεδομένα και βλέπουν πως μόνο χαμένοι δεν θα βγουν από μια τέτοια μεταγραφή.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στραματσόνι έχει δώσει το «ΟΚ» για τον «Σέμπα» και πως στη διάρκεια της Κυριακής (31/01) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, με πιθανότερο το σενάριο της επιστροφής του 29χρονου Αργεντινού στον Παναθηναϊκό!

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα