19.2 C
Athens
Friday, May 17, 2024
More

    Μια είναι η ουσία δεν υπάρχει "αθανασία" για τον SARS-cov-2

    Καθημερινά γίνεται ενημέρωση για τα κρούσματα της χώρας Ελλάς , των άλλων χωρών, τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους και επίσης των ασθενών που είναι διασωληνομένοι αλλά και όσων βγαίνουν από τις ΜΕΘ . 

    Πάρα πολύ καλή και σοβαρή ενημέρωση, αλλά η σοβαρότερη ενημέρωση χωρίς να πιθανολογείς και χωρίς να ενισχύεις το συναίσθημα του εγκλεισμού αλλά της ελπίδας ότι όλοι μαζί προσπαθούμε να αλλάξουμε την κανονικότητα με στόχο την επίλυση αυτού του παγκόσμιου θανατηφόρου ιού είναι η επιστημονική κατάρτιση και ενημέρωση.

    Είναι θλιβερό να ρωτάμε γιατί δεν θα βγούμε να πάμε σε κάποιο τουριστικό θέρετρο εκτός Αθηνών και επίσης είναι θλιβερό να αναστατωνόμαστε για το αν θα πάμε το Πάσχα στην Εκκλησία αλλά και να συζητάμε για τα διόδια ακόμα και για τον οβελία ως μέγιστο καημό.

    Σε όλο τον κόσμο νυχθημερόν επιστήμονες εργάζονται για να γίνει άμεσα μια πρώτη εκτίμηση για ολοκλήρωση του φαρμάκου που θα σταματήσει τον θάνατο αυτής της πανδημίας. Παράλληλα δουλεύουν και για το εμβόλιο σε αντίστοιχους ρυθμούς που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε .

    Εκεί θα πρέπει να είμαστε και εμείς οι πολίτες πολύ σοβαροί διότι αν δεν έχουμε αντιληφθεί την σοβαρότητα της θανατηφόρας πανδημίας και μας απασχολεί αν τα μέτρα είναι σκληρά και πότε θα ξεκινήσει η χαλάρωση τους μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουμε ομαδικά και με κοινό στόχο.

    Ο στόχος είναι να βρεθεί η λύση για όλο τον κόσμο που αυτό σημαίνει το “φάρμακο” για την πανδημία και παράλληλα και το εμβόλιο .

    Δεν είναι ούτε πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα ούτε πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα beaute .

    Ας μάθουμε σε μια άλλη κανονικότητα αυτή της εγκράτειας της υπομονής και της φυσικής απόστασης . Βγαίναμε και όταν βγαίναμε, οι εικόνες αν κάποιος φωτογράφιζε, θα έβλεπε στην εικόνα, ανθρώπους όλων των ηλικιών από παιδιά μέχρι μεγαλύτερης ηλικίας, με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι να παρακολουθούν κάτι ή να συνομιλούν ή να τραβούν φωτογραφίες ή βίντεο. Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα το ότι συνεχίζουν να είναι εξαρτημένοι από το ίδιο αντικείμενο αλλά από άλλη οπτική;

    Ας αλλάξουν οπτική. Διότι αν δεν βρεθεί το φάρμακο και δεν βρεθεί ούτε το εμβόλιο κατ επέκταση δυστυχώς ήρθε το τέλος του κόσμου σιγά σιγά για κάποιες χώρες πιο γρήγορα για κάποιες άλλες . 

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα