22.4 C
Athens
Sunday, May 19, 2024
More

    Μητσοτάκης: Προανήγγειλε "διορθωτικές κινήσεις" από τα Ιεροσόλυμα

    Ένας διάλογος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ, φέρνει και πάλι στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων τη συζήτηση για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

    Μόνο που αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, όταν και η σεναριολογία του ανασχηματισμού έπεφτε στον… τοίχο των διαψεύσεων από στενούς συνεργάτες και συνομιλητές του πρωθυπουργού, το όλο πλαίσιο φαίνεται να αλλάζει. Έχοντας περάσει με επιτυχία τις… συμπληγάδες της πρώτης φάσης της πανδημίας και με τη χώρα να επανέρχεται στη νέα της κανονικότητα, ο κ. Μητσοτάκης δείχνει έτοιμος να…πυροδοτήσει τις κινήσεις του σχετικά με το…προφίλ του υπουργικού συμβουλίου. Και ο χρόνος, όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη, κυλάει πλέον αντίστροφα.

    “Εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι…”, απάντησε με χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν, μετά τον κύκλο συναντήσεων στο Ισραήλ, κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια περί ανασχηματισμού. Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε, με νόημα. “Χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι: διορθωτικές κινήσεις”.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα