25.1 C
Athens
Monday, May 13, 2024
More

    Μείνετε για πάντα νέοι με φυσικά συμπληρώματα διατροφής

    Μετά τα 35 όλα αρχίζουν να δείχνουν αλλιώς επάνω μας . Η ιατρική αισθητική έχει προχωρήσει και μπορεί για αρκετά χρόνια να μας κρατήσει στα 35 αλλά όχι όσο θα θέλαμε . Η μεσοθεραπεία, το botox, το  υαλουρονικό οξύ και το λέιζερ κάνουν κάτι αλλά όταν επιλέξετε να παίρνετε και συμπληρώματα διατροφής  θα σας διατηρήσουν σε φόρμα από μέσα προς τα έξω και θα διατηρήσουν το σώμα σας σε φόρμα…και αυτά είναι τα παρακάτω.

     

    Αεροβικό σταθεροποιημένο οξυγόνο

    Το αεροβικό σταθεροποιημένο οξυγόνο είναι ένα υδατικό διάλυμα από μη τοξικούς ηλεκτρολύτες και οξυγόνο σε μοριακή μορφή πανομοιότυπο με το οξυγόνο που διακινείται στο αναπνευστικό μας σύστημα.

    Το μοριακό οξυγόνο είναι η πηγή ζωής και ενέργειας για όλα τα κύτταρα και αποτελεί κρίσιμο και ουσιαστικό παράγοντα του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το μοριακό οξυγόνο είναι μη τοξικό, άοσμο και άγευστο. Το αεροβικό σταθεροποιημένο οξυγόνο είναι ένα υγρό συμπύκνωμα οξυγόνου σε μοριακή μορφή με σταθεροποιημένους ηλεκτρολύτες. Τα μόρια του οξυγόνου είναι σταθερά συνδεδεμένα με μόρια χλορίτη. Προσοχή, δεν πρέπει να περιέχει διοξείδιο του χλωρίου, γιατί αυτό είναι τοξικό και επικίνδυνο. Το διοξείδιο του χλωρίου, βέβαια, επηρεάζει τα ζωτικά εντερικά βακτήρια, αλλά συνιστάται μόνο για περιστασιακή χρήση.

    Συνένζυμο CoQ10

    Το συνένζυμο CoQ10 είναι μια μοναδική πηγή ενέργειας και ζωτικότητας για τον οργανισμό.

    Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες ουσίες που θεωρούνται πραγματικά ακρογωνιαίοι λίθοι για την υγεία και η παρουσία του είναι πραγματικά καταλυτική για την ορθή λειτουργία του κυκλοφορικού, της καρδιάς, του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Το συνένζυμο Q10 ή αλλιώς ουβικινόνη είναι ένα μεγάλο μόριο, το οποίο μεταφέρει υδρογόνο (ηλεκτρόνια και πρωτόνια), κυκλοφορώντας με δύο κυρίως μορφές και το οποίο έχει σχετικά μεγάλη κινητικότητα. Είναι μια ουσία, που βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε κάποιες τροφές, αλλά συντίθεται και σε διάφορους ιστούς. Η βιοσύνθεση του από το αμινοξύ τυροσίνη, είναι μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί τη συμβολή τουλάχιστον 8 γνωστών βιταμινών, κυρίως του συμπλέγματος Β και αρκετών ιχνοστοιχείων. Είναι από τα βασικότερα συστατικά της αναπνευστικής αλυσίδας των κυττάρων, που είναι μία από τις κυριότερες μεταβολικές διεργασίες που συντελούνται στο σώμα μας, ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στη μετατροπή της χημικής ενέργειας, με την οποία βρίσκεται “κρυμμένη” η ενέργεια στις τροφές, σε βιολογική, υπό μορφή ΑΤΡ, που είναι το ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού μας.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα