27.5 C
Athens
Sunday, May 19, 2024
More

    Κοιτάζει Όλσον η ΑΕΚ

    Την περίπτωση του σουηδού Γιόνας Όλσον φέρεται να εξετάζει ο Πογιέτ για το κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, σύμφωνα με τη Live Sport.

    Ο 32χρονος, που είναι αριστεροπόδαρος κι έχει ύψος 1,93, αγωνίζεται από το 2008 στη Γουέστ Μπρομ μετρώντας 235 εμφανίσεις και 14 γκολ. Φέτος ο πρώην άσος των Λαντσκρόνα και Ναϊμέγκεν έχει αγωνιστεί φέτος σε 15 ματς (13 στο πρωτάθλημα) κι έχει σκοράρει μια φορά.

    Το συμβόλαιό του με τoυς «Baggies» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που κάνει την περίπτωσή του πολύ ελκυστική και μάλλον πιο προσιτή οικονομικά. Αντίθετα, η λύση του Ζόρντι Φιγκέρα της Μπέτις απορρίφθηκε μια και καλή.

    Όσον αφορά την μεσοεπιθετική ενίσχυση της ΑΕΚ, υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του εξτρέμ, καθώς δεν έχει βρεθεί  παίκτης που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Πογιέτ και να μπορεί να κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα.

    Αντίθετα, πιο προχωρημένο μοιάζει το ζήτημα του σέντερ φορ, την ώρα που ο Μακόλεϊ Κρισάντους καθυστερεί την αποχώρησή του μιας και δεν βρίσκει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που έχει στην ΑΕΚ και η ΠΑΕ δεν δείχνει καμία διάθεση να τον αποζημιώσει.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα