19.2 C
Athens
Friday, May 10, 2024
More

    Κεφαλογιάννης: Μείωση συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

    Μήνυμα προς το επιβατικό κοινό να αποφεύγουν τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς έστειλε ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης ενώ ταυτόχρονα τους προέτρεψε να μην ξεχνάνε την μάσκα προστασίας όταν χρησιμοποιούν ή αναμένουν στη στάση τα μέσα. Δήλωσε πως με πρωτοβουλία του αυξήθηκε η συχνότητα των δρομολογίων ενώ σημείωσε πως τα πρόστιμα εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.

    Για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα λεωφορεία, ο αρμόδιος υφυπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός οχημάτων, καθώς και ελλείψεις σε οδηγούς, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πιο συχνά φαινόμενα συνωστισμού. «Προσπαθούμε καθημερινά να μειώσουμε αυτά τα περιστατικά»,είπε.

    Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στην ψηφιακή αγορά εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στην Αθήνα το προσεχές διάστημα, βάζοντας την πρωτεύουσα της χώρας σε ένα μικρό κλαμπ πόλεων που ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι ουρές στα γκισέ και στα μηχανήματα, αφού ο κάθε πολίτης θα μπορεί να αγοράζει ή να επαναφορτώνει το εισιτήριο του ηλεκτρονικά. 

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα