22.3 C
Athens
Monday, October 7, 2024
More

    Καμπιάσο εσυ σουπερστάρ !

    Όλοι έχουμε δει τι αξίζει και τι έχει καταφέρει ο Εστέμπαν Καμπιάσο στην καριέρα του , βέβαια στην Ελλάδα όλοι μπορούν να απαξιωθούν στο…άψε-σβήσε.

    Ο Καμπιάσο παρά το γεγονός οτι είναι 35 στα 36, κι ας έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και διακρίσεις στην καριέρα του έχοντας σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ, δε σταματά να παίζει στο μέγιστο της απόδοσης του και των ικανοτήτων του.

    Έχει κερδίσει όλο τον φίλαθλο κόσμο στην Ελλάδα και φυσικά τον κόσμο των Πειραιωτών κι αυτό διότι δεν έχει έρθει απλά για τα τελευταία ένσημα , κάνοντας αγγαρεία, στη χώρα μας όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν.

    Στον αγώνα της Τούμπας θύμησε γιατί μπορεί να ηγηθεί του κέντρου του Ολυμπιακού και γιατί είναι βαρόμετρο στην απόδοση όλης της ομάδας. Έκοβε κι έραβε ο Αργεντίνος προωθώντας σωστά τη μπάλα , κλείνοντας χώρους, πρεσσάροντας, κλέβοντας τη μπάλα και φυσικά σκοράροντας δημιουργώντας με τον Μιλιβόγιεβιτς ένα απροσπέλαστο κέντρο.

    Ο Καμπιάσο στα μεγάλα ματς που επιστρατεύεται δείχνει συνεχώς γιατι ο Ολυμπιακός τον έφερε στα 35 του στο λιμάνι δίχως ενδοιασμούς παρά την πολιτική της ομάδας πια να φέρνει παίκτες νεότερης ηλικίας.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα