28 C
Athens
Monday, July 1, 2024
More

    Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μόνιμο deja vu

    Deja vu στα γαλλικά σημαίνει “αυτό το έχω ξαναζήσει” . Τι έγινε ή τι δεν έγινε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εδώ και ένα χρόνο και κάτι ζει και ξαναζεί το ίδιο έργο και πολύ φοβάμαι ότι θα το ξαναζήσει .

     

    Αγωνία , ανοικτά μέτωπα , η δημόσια διοίκηση στον αέρα , το ασφαλιστικό σε αναμονή , η αξιολόγηση είναι κάτι που θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει ο πρωθυπουργός αφού η χώρα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η όποια απόφαση κοστίζει και προσμετράτε συνήθως στα αρνητικά . Η κοινωνία για ακόμη μια φορά δεν είναι πρώτο μέλημα διότι οι αριθμοί την καπελώνουν .

    Έτσι οι Παππάς, Γεροβασίλη, Φλαμπουράρης, Σκουρλέτης, Βερναρδάκης και ο πρωθυπουργός αποφάσισαν να επιταχύνου τις διαδικασίες για το νομοσχέδιο που αφορά τη δημόσιοα διοίκηση. Ο πονοκέφαλος ασφαλιστικό δεν έχει τέλος αφού η αναμονή των αποφάσεων και προτάσεων των θεσμών παίζει κυρίαρχο ρόλο .

    Ο Υπουργός Οικονομικών βλέπει όσους περισσότερους στην εξόρμηση του στην Ευρώπη για να προετοιμάσει την Πέμπτη στην κορύφωση του δράματος με τη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ .

    Αύριο ωστόσο θα παίξει μεγάλο ρόλο η έκβαση της συνάντησης του κ. Τσακαλώτου με τον ισχυρό άντρα της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε . 

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα