21 C
Athens
Friday, September 20, 2024
More

    Η Ελλάδα γέμισε τρακτέρ και πρόσφυγες

    Όπου και αν είναι ο δρόμος και ο προορισμός του καθένα το σίγουρο είναι ότι στο διάβα του θα συναντήσει πολλά τρακτέρ κατά μήκος μεγάλων εθνικών οδών και πολλούς μα πάρα πολλούς πρόσφυγες .

     

    Πρόσφυγες βασανισμένους ταλαιπωρημένους και σε απόγνωση διότι δεν υπάρχει καμία σταθερή μέριμνα για να τους καθοδηγήσει .

    Καβάλα , Τρίκαλα , Γρεβενά , Μαγνησία , Κοζάνη , Πιερία στην αναμονή δεκάδες πούλμαν φορτωμένα με ταλαίπωρες ψυχές στην αναμονή για να ξεμπλοκάρουν οι δρόμοι από τους αγρότες με τα τρακτέρ που κλείνουν το πέρασμα .

    Λες και έχει συνωμοτήσει η αγροτιά με τους πρόσφυγες παρέα για να μεγαλώσουν αλλά και να δυναμώσουν στα μάτια όσων πρέπει να ρίξουν πραγματικό βλέμμα για επίλυση των θεμάτων όπως αγροτικό και προσφυγικό και όχι επιδερμική αντιμετώπιση .

    Στην Ειδομένη χιλιάδες που περιμένουν στο βενζινάδικο στον Πειραιά άλλοι τόσοι έρχονται και κάποιοι απηύδησαν και το έκοψαν με τα πόδια από την Λαμία για τα σύνορα .

    Οι αγρότες με την σειρά τους σκληραίνουν την στάση τους και κάνουν δυναμική επανεκκίνηση της προσπάθειας που ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα .

    Αφού η συνάντηση με τον πρωθυπουργό χαρακτηρίστηκε ναυάγιο το μενού των σημερινών κινητοποιήσεων είναι πλούσιο και πέραν των αποκλεισμών πολύωρων και χωρίς ημερομηνία . 

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα