19.2 C
Athens
Friday, May 17, 2024
More

    Η αλήθεια γιατί ο Καμμένος φοβήθηκε να προσγειωθεί στην Κω

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχαν σχεδιασμό επίσκεψης στην Κω .

     

    Εκεί θα επιθεωρούσε ο Υπουργός το χώρο που είναι σε διάθεση για την αξιοποίηση προς hot spot . Αυτό δεν συνέβη ποτέ και το πραγματικό ρεπορτάζ που έρχεται από μαρτυρίες κατοίκων της Κω λέει τα εξής: Όλοι οι δρόμοι γύρω από το σημείο του οικοπέδου που ήταν να επισκεφτεί ο Πάνος Καμμένος ήταν περικυκλωμένοι και άκρως ασφαλισμένοι με αστυνομία τόσο ώστε οι κάτοικοι είχαν απαγόρευση πρόσβασης ακόμα και για τα σπίτια τους .

    Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο του κατοίκους της Κω και οι ίδιοι κινητοποιήθηκαν ώστε να γίνει αισθητή η παρουσία τους κατά την επίσκεψη του κ.Καμμένου .

    Είχαν ετοιμάσει περιμετρικά επίσης των δρόμων όπου θα πέρναγε ο Υπουργός πρίζες και καλώδια με φορτιστές για μπαταρίες κινητών και αυτό ως μια ένδειξη διαμαρτυρίας όταν ο Πάνος Καμμένος διεμήνυσε ότι οι κάτοικοι της Κω ζητούν 5ευρα για να φορτίσουν τα κινητά τους οι πρόσφυγες .

    Ο ίδιος ο Υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα παρατράγουδα που θα αντιμετώπιζε και επειδή έχει δεχθεί ξανά γιουχάισμα στην Κω αποφάσισε να προσγειωθεί για ελάχιστα λεπτά πολλά χιλιόμετρα πιο μακρυά ,από το σημείο που τον περίμεναν και δικαιολογήθηκε ότι έκανε έλεγχο του χώρου από αέρος .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα