18.5 C
Athens
Monday, April 29, 2024
More

    Επίδομα παιδιού: Στις 30 Σεπτεμβρίου η καταβολή της τέταρτης δόσης

    Σε επαναλειτουργία έχει τεθεί η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.Παράλληλα, στις 30 Σεπτεμβρίου και ημέρα Τετάρτη, θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τη δ’ δόση του επιδόματος παιδιού για το 2020 στους δικαιούχους, όπως ορίζει ο νόμος.Το επίδομα υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα, που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020 ενώ συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν εγκαίρως υποβάλει τη φορολογική δήλωση του τρέχοντος έτους.

    Ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

    Οι αιτούντες μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ και να διαβάζουν τις συχνές ερωτήσεις και τις σχετικές απαντήσεις που δίδονται από τον οργανισμό και στοχεύουν σε τυχόν διευκρινίσεις γύρω από το επίδομα παιδιού.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα